Штом знам .. сакам сите да ги запознаам Но највеќе ми оставија впечаток и сакам да ги запознаам : Гоу Грл , можеби заради нејзината позитивност во мислењата . Анннни , со своите љубовни приказни Лилит и озбилнажена , би ми било чест да ги запознаам Бројче и Лизалка во ист пакет и двете , мили девојќи , секогаш ви ги читам мислењата Трендафилка и Ангелче Валјд , Багуфче и Анни , најмалите и најмилите
Кратко сум на форумов, но стварно ми неколку ми оставиа предобри фпечатоци Анннни Ангелче Офспринг Вајлд Анни
Сакаам да ги запознам Лилит, Оффспринг, Трендафилка зашто ми се многу инетресни и оргинални. Бројче и Анннииии зашто ми се слични на мене.. Гоу Грл, Аннатх и Озбилнажена..заради нивните постови... И ја су ЗА голема собиранка на Феминки
Ете и јас сум меѓу поновите, но би сакала да ги запознаам сите кои што до сега ми оставиле добар впечаток (долг е списокот, а и да не се повторувам - сите ги има напишано во погорните постови )
А стварно се има до сега случено `Фемина Собиранка`? Од еден друг форум каде што модерирав редовно се собиравме, гледам и на останатите форуми се собираат...хмм или тука премногу се држи до она `анонимност`? Мислам дека кога би се случила собиранка, многу лудо би прошла бидејќи нема ништо позабегано од женско друштво...
Тоа е одлична идеа,но и самата рече по другите форуми се собирале а ние не.Тоа е затоа што пред се ова е многу интимен форум.Значи овде не се дискутира за општи прашања,за литература ,култура,технологија....итн.Тука се дискутира за секс,за интимата,за тајни и други работи кои машите познаници можеби не сакаме да ги знаат. Искрено би се запознала со некоја што не ја знам,а доколку знам дека има некоја од мојот град и да се запознам нема шанси,потоа ќе излезат и оговарањата Инаку сакам сите да ги знам ,но тоа секако е невозможно
Би сакала да ги запознаам Лилит, Оффспринг, Гоу, Нина24, Кате21, Карина8, Спичлес, Пирамидка(Phyramide), Вајл грл,...ии многу други..можиби некои и сум заборавила...ке ги надополнам... Би било убаво да се сретнеме..
Искрено би се запознала со некоја што не ја знам,а доколку знам дека има некоја од мојот град и да се запознам нема шанси,потоа ќе излезат и оговарањата Инаку сакам сите да ги знам ,но тоа секако е невозможно [/quote] а најмногу сакам да ги запознаам zkjb иако во последно не е многу активна магик, ферхунде-л, OzzyAngel, & уште многу други многу се а и не ми текнува на сите
ete Victorya ne ja spomnav sakam da ja zapoznaam bidejki e zivv inat kako mene [mod-kirilica:2afpxy4l][/mod-kirilica:2afpxy4l]
Епа вака.. Прво сакам да ги запознаам Гоу, и бројче. Party Girls Потоа сакам да ги запознаам Ангелче, и Вајлд. Милите тие. ... Ози. Офи. Сеси. Да не ги заборавам Лилит и Трендафилка. И викче што ја заборавивме како изгледа. Ќе допишам следен пат за другите.
Јас не сакам да го запознаам дечкото по име Упорен. Во оваа прилика би го замолила да не ми праќа пораки у сандачето, кое и онака е мало и не собира порачиња. Изгледа темата Останаа ли машки во Скопје направи да изгледаме очајни, самотни и бедни. Бре, што мозок ќе имавте вие мажиња...
ја би сакал само offspring да ја запознаам после оној пост што го пиша во "Најлудо место на кое сте воделе љубов" онака се појави голема желба на запознавање