@danichap @Lorins @orhideea @Kaetana @vitamina @Ava.84 @gjoker4e @muchacha_a @galapce И уште многу од мајчински,ама не сите
Порано имав некој членови што сакав да ги запознаам,но како одминува времето на форумов,искрено сега за сега не сакам никој
@referentka @stetoskop @Bitter-Sweet @simonna.a @simonka93 @RAF Camora @Mr. Right @Rama @vitamina @joy1
Мило ми е што ти и некои други членови сакаат да се запознаат со мене. Но еве да кажам во старт и да не се налути никој. Искрено немам намера да се запознавам со никого од тука оти немам доверба во никого повеќе. И сакам да кажам дека на форумот имаме член кој може да направи „подобра'' психоанализа и од Зигмунд Фројд и процени дека сум манијак , лудак и психопат. Ви благодарам на разбирањето и имајте пријатна и убава вечер.
Па за мене не си ни психопат, ни лудак да те сметав за таков немаше да сакам да те запознаам хахахај. Затоа сте ми сортирани сите, и јас пазам на кого давам лични информации која сум и што сум.Ретко во кого имам доверба овде еве искрено.Сепак би сакала да останам анонимна секако, се доколку сама не се ,,издадам” која сум.
Дада знам дека не е за мене, никогаш не сум ти рекла такво нешто..кој и да ти кажал не се замарај.Не можат да те проценат каков си навистина од 2-3 мислења ПЛУС НЕ треба да ти влијаат мислењата од некои анонимуси.И јас добив ,,коментар” дека сум глупа а бидејќи знам дека не сум ич гајле не ми е.Проценил по 2 мислења дека сум глупа ле-ле
Нема врска друго ми беше поентата. Баталете искреност на форумот, не бидете искрени кон секого оти некои само гледаат да ви го забијат ножот во грб тогаш кога најмалку очекувате. Овде најлоши се тие циле-миле додека прават муабет со вас и ви се вовлекуваат во задникот, а зад грб секакви муабети вадат за вас. Така да форумов е само за мајтапење и озборување нема никаква друга функција искрено. Затоа што сум реален и искрен често сум трн во око на некои од овде, ама ме заболе к.... искрено. И знам дека ќе ме бришат ама јас да си кажам .Кој прочитал прочитал кој не здравје друг пат.
нема да те бришат бе #БОЈКОТИРАМ!!!!! #стопзабришењенаРАФ! Па и јас често сум без влакна на јазикот и се излајувам ама тоа е..пуста уста недоќутува П.С: мислам дека на форумов има стварно фини луѓе кои не се тролови,дволични и тако даље и дека би можела да се запознаам со некој.Сакам да ширам познанства само што искрено овде малку потешко имам доверба во луѓето.. ајде да не полниме веќе офф ќе не караат
Секако дека иди убаво чувство кога на некој ете си оставил добар впечаток и сака да се запознае со тебе Фала Мари. Желбата е обострана.