Аκо има ваκва собиρанκа неκој намеρно ќе се потρуди да ме изостават се шалам. Саκам да се запознаам со неκој и веρувам деκа немаат ништо пρотив, да избегаме од овој виρтуелен свет. Хρабρост е во пρашање.
Имам една феминка пријателка, а следни феминки што сакам да ги запознаам се @WildMk @Herrera @cavalli @baba Rada @CameliaMiller @joy1 . Баш би сакал еден кворум за кафенце ако изгласаме
Нема да ме збрлавите, јас се што имам издржано, шеш жени ќе ми биде како добро утро Btw, мислам повеќето сте Скопје, може таму да шмцј'неме кафе мафе
Друже, како си не подредил, најголемите ебачици на фемина Ако си за средба, дај да направиме една групна ионака е суша кај мене, загорев за секс .....мислам ако немаш ништо против де
Ухууу имам список... @duffi ја пратам во чекор. Прво за свадба дискусија, сега за бебе. Баш мислам би се усогласиле. @Sexybaby86 мислам дека кога ќе тргнам на работа исто ќе се осеќам и исто ќе пишувам на форум уште почесто. Со @Цвет88 ако седнеме, нема да ни се станува. Со @gjoker4e исто така. Најдобрата другарка ми е во странство. Некогаш дури ве споредувам. И @vitamina исто. Со тоа девојче мислам дека би остварила дружба за цел живот. @Chanell* ми е друшка уште од труднички, баш би сакала да ја запознаам. @mimiiiii исто. @Sandrin4 да ме чека во Охрид на кафе. Мислам дека имаТ уште поголема смисла за хумор во живо. @emkaemka мислам дека е од оние луѓе што сакам да ги слушам кога зборуваат. Мила и посветена. Човек што не се нервира. Што викам ја - "кога збори алтани од уста и искачаат" . Има уште... Вака вас ве набројав од блиц.
@TeddyGrey откако тргнав на работа, повеќе време имам за форумов отколку на породилно Што вика другарка ми, едвај чекам утре на работа, да се одморам малку од детево И јас тебе би сакала да те запознаам, доста сме слични. Ракче и рипче, тоа е тоа комбо од соништата