Само ако не си се чекирала ко ќе дојш Охрид. Сите имате отворена покана. И смештај ак требиТ тука сме
Сакам сите да ги запознам од мајчински муабети.... Со @WildMk тешки муабети ќе паднет , @galapce да ја изнагушкам и обавезно @iki26 да бистриме политика во живо.
Има повеќе , со некои и се запознав и ми е многу мило поради тоа , еве ќе ги издвојам со кои би сакала да зе запознаам @emkaemka кога ја читам во мајчински како да читам книга. Толку смирувачки делува и секогаш со насмевка ги читам постовите најзини @Mari* И нејзините палави деца кога ја гледам ќерка и, ја замислувам ќерка ми во иднина. Мислам дека опасен тандем ќе се @vitamina читајки ја во срце ми лежи уште поодамна ја замислувам како многу храбра личност. Тоа што го помина и на чекорите кои се одлучи не знам дали секој би имал храброст да ги направи @Bubce38 Уште една жена лавица, на која и посакувам да и се исполни најголемата желба
во моментов сите оние што се за пораѓај непосредно блиску до мојот термин (а машала ги има) сакам да се дружам со женчки чии деца се на возраст со моиве. Порано бев љубител да се дружам со генерациски приближно колку мене,ми беше безвезе со постари или помали.
@Yowannty уште од старт кога почнав да ја читам ми остави впечаток, би сакала да ја запознаам и во живо, на Крф кога ќе одам пак на одмор можеби @AnaKarenina обожавам да ја читам, штета што сега изгледа има повеќе обврски и поретко ја има. Ќе се најдеме во муабет за книгите. @Bella* и @FreeMind од труднички, да споделиме разни искуства. @duffi и @Sexybaby86, кои многу ми се наоѓаат со совети за бебо, уживам да ве читам и во 40ка @danichap сакам да ја запознаам уште одамна, кога се трудеше да ми најде смештај во Германија далечната 2012 @emkaemka, која е полна со смиреност, совети и мудрости Има уште многу, следен пат ќе ги пишам