Па,сите вие тагнати најфер сте кон мене на форумов дури и кога имаме спротивставени мислења за некои теми,а и кога добро оди муабетот тука,можеби и надвор од форумов би одел.
сигурно би одел Инаку сите треба да бидеме фер едни кон други, дури и кога не се согласуваме меѓусебно. Треба секогаш да се дискутира смирено, без навреди.
@Мариаа. @Yowannty сеќавам дека има 3 дена муабет да правиме за децата,со нив генерациски тука сме а деца има растур систем да прават додека ние пиеме кафе и @koritsaki ја имав од порано заследено на Инстаграм и на Фејсбук,а и тука што ја читам ми изгледа како скромна и спремна особа,па и таа е тука генерациски со нашите дечиња.
Nikogo apsolutno. Potsmevaci shto te pravat budala ako mislenjata ne vi se poklopuvaat i kako edna ovca drugite po nea. Nemam ubav vpecatok od forumot, nisto cudno shto drugarkite se otkazaa od nivnite profili i ne pishuvaat poveke a i mislam deka poveketo clenovi se od Skopje taka shto ne ni e mestoto tuka. Steta sto e mnogu zarazen. forum.femina.sk
Се согласувам дека има такви, но не се сите, има доста луѓе и овдека пто знаат да те сослушаат и да дадат добронамерен совет, имај убаво утро, поздрав !
И јас тебе,кога ќе пораснат дома индијанциве планирам да си запознаам неколку драги членки Не те заборавам