Затоа што ми имаш многу добар впечаток оставено! Мислам дека си уникатна.Така те доживувам.И ти се восхитувам,според мислењата.
Мистериозна и јас сакам да те запознаам тебе Сакам и Ангелчето,Мисс,Спичлес ...другите ги имам наброено во претходните постови Едит..Сакам и Ким...многу ми е интересна
а најмногу сакам да ги запознаам zkjb иако во последно не е многу активна магик, ферхунде-л, OzzyAngel, & уште многу други многу се а и не ми текнува на сите[/quote] И јас би сакал многу да те запознаам .. би ми било мило
Такви работи во живо не зборувам пред секој . И да се запознаеме ќе си молчам како риба. Всушност, таква личност сум овде зборувам, а да се запознаам со некој/а ќе молчам и ќе се срамам. Не дека ќе немам што да кажам, ќе имам, ама срамежлива сум и ради тоа ќе молчам или ќе се стегам... Тешко се опуштам, посебно со некој што прв пат го гледам. Така да, ако се запознаам со некоја и ако бидам тивка, нека не се чуди
Типична скорпија Си знам по мене , и јас сум таква но само додека се опуштам . Некој ќе си помисли колку е мирна Првиот впечаток да , таков е . Срамежлива и мирна, но после сум многу зборлеста Не познавам некоја скорпија да е молчлива
Лилит, Трендафилка, Сесилија, Офспринг, Бројчето 2468,Гоу, Лижалка (која бај д веј ја снема некако ) Багуфче, Карак, Пирамидката, Озбилната Жена, Зајко, Марли ... и многу други А да не ги заборавам и Марина Срцушот, Прити, Тигрица. Толку!
лоли, теди, ози, оффи, кики, спичлес, ангелче, вајлд, аннии, анннни, марама, бројчето, гоу, мис независна, лилит, хипица, тенкаи, скај, пирамитката, докторката, и уште многу други кои сеа во моментот не ми текнуват
Па сакам, или би сакала еден ден да запознаам некоја форумџика...а можеби и ќе откријам дека со некои веќе се познавам, како што открив пред неодамна за една моја драга пријателка, другарка, бивша комшика, ма све Сега за сега би ги издвоила Трендафилка, Џули77, Озбилна жена. Ама има многу девојки кои ми се мили и интересни, како Старфиш, Багуфче, Вајлд Чајлд, или БиЈу, Гоу Грл, Мисс Индипендент, Мимс, Бројчето, Лавли, Аните со сите Н и И кои никако да ги погодам, Ангелчето, охриѓанките кои се активни тука да не ги именувам, Алис, Дејзи, Бокичка....итн. и би било интересно да се сретнат и запознаат
БиЈу, Докторката, Лудото, Трендафилка, Лилит, Оффи, Пирамид, Мисс кумановчанката, Блонд, Скај енџел, Енца, Ред и многу други, ама сега на овие ми текна.
Хммм... има многу што би сакала да ги запознаам т.е. да ги видам како изгледаат Би сакала да се запознаам со Душица Трендафилка Бројче Гоу Сеси Пирамитка Џули Спичлес Бебето Бу Толку ми текнуваат во моментот од оние што не сме се запознале до сеа...А со оние што сум се запознала сакам и лично да ги видам секако
Иако сум така - така на форумов .. најмногу уште од прво читање сакам да ја запознаам hipica , од ист град сме и тоаа..
Јас би сакала да ја запознаам ЛИЛИТ. Според нејзините коментари, ми изгледа како ептен убаво изградена личност, со манири,култура,сочуство за другите, реалистка, и добар начин на изразување Баш и се восхитувам и и подавам рака зашто имам забележано дека нејзините совети секогаш се меѓу првите најдобри После ЛИЛИТ, би сакала да ја запознаам ХИПИЦА, ми изгледа како остроумна личност, и добро и оди логиката (и јас сум тежок логичар)