Поише ги има. @CrazyGirl15 @nevermet18 @prominent @bicycle @Herrera @hermosa @Dream-Girl @GirlLove @DiCaprio @Spit @Billy Idol @GirlRose @GrimTheReaper @k.frosina @Mami3 @tinka-mace @WildMk @LadyLollypop @Принцезичка1 @Biiter-Sweet
Исто толку голема желба имам да те запознаам мила , и снадевам дека ќе се спријателиме уште повеќе . Можеби би се запознале до сега , да не беше ситуацијата таква каква што е . И да имав возачка де . Се надевам дека за скоро време се ќе се подобри и ќе оствариме средба . Те бакнувам и гушкам , и чувај се .
Аии Па да, само јас и ти седиме до 4 сабајле на форумот. Шо е до мене, се гледаме следно кога ќе ви дојдам на гости. И обавезно црвен кармин да си носиш.
@sweet-cherry @Billy Idol @KateKane @Blue.Sky @Ugly Duckling (technically, се знајме од друго место, ама пак онака форумски ) @Peperutce1115 @IM.TMKQ @Ketchup @Someonespecial @Lella @Anabelle.Amorette веќе си ја запознав и ми стана ептен блиска, се имаме видено неколку пати веќе. Исто се видовме еднаш засега и со @theowndemon и @simonna.a
@nevermet18 @hermosa @Anggie, @Mygirl иако не се активни на форумов со години, би сакала да ги запознаам бидејќи многу се пронајдов во нивните мислења.
Ima poveke @Idedemja @mareane @ALISA0000 @Sexybaby86 @Annath @buba4e89 @Kris80 @LejlaD @WildMk @andrejko82 @EuHenIa @referentka @Alishan30 @Cka @flower30 @emkaemka