Домашни миленичиња Миленичиња на познатите *кучето на ријана се викало диџеј, а на бритни - клеопатра.
Домашни миленичиња ^^ Леле Карло ист ко Рики мој..Најубави се.. Инаку би сакала да чувам куче..Хаска или самојед..сеедно кое било од тие.. Трета опција кокерче!
Домашни миленичиња Ако се решиш за кокерче и ако не ти е проблем да чекаш 2 години, јас можам да ти дадам затоа што се надевам тогаш ке си бара дечко мојата лепотица
Домашни миленичиња хаха и јас имам вакви папагали скроз исти само што првиот ми е сив хх. А имам и мачор голем
Домашни миленичиња Бул мастиф имаме по дома, кој е едно најнајнај прекрасно кученце (со 60-ина килца), просто си ја обожавам, мојата маза размазена
Домашни миленичиња Јас пред некој ден земав пикинезер да чувам и многу го засакав,само незнам кое име да му го ставам,машко е,ве молам дај те некој предлози
Домашни миленичиња Ова е мојата убавица Луна,мешанче е, си ја сакам најмногу од се,си се галиме,мазиме и пазиме,како човече е помило кученце не сме чувале досега
Домашни миленичиња Пораснав со миленичиња, голем обожавател сум на животнии просто ГИ ОБОЖАВААМ <3 имам 3 мачиња,куче без кое буквално не би можела да и го замислам животот како член од семејството е =) имам и водно желче
Домашни миленичиња јас сеа имам папгалче од раста розела сеа засеа сум задоволна од него срце е мило поголемко и мн пердувесто хихихи...одвај чекам да порасне да видам што шари ке има
Домашни миленичиња Јас имам куче, Бак. Неможам да си го замислам животот без него. Уште е мал, има само 5 месеци. Го чував дома до пред еден месец, а сега спие во двор во бокс специјално за него направен. Многу ми фали што не е до мене,заедно да си спиеме навечер ама мораше да оди надвор зошто цела кука беше преплавена со негови влакна и моите ми рекоа или само Бак или и двајцата да си се иселите
Домашни миленичиња На дечко ми мачето умре Немате поим колку беше убаво! Со долги влакна црно со бело, бушаво и раскошно! Но бедниот комшија негов го отрул! Јас незнам зошто, кога мачето си беше мирно и само си лежеше надвор Никаде не правеше штета. Леле колку ми е жал, а баш сакав да си го земам и да си го чувам дома, пошто он надвор го чуваше па за да не мрзне Како не си го земав... Ах...
Домашни миленичиња Мене не ми е јасно како човек може да отруе животно, а уште помалку како тоа мачка!!! Па мачката е толку мирно животно, воопшто не е штетник, напротив. Гнасни луѓе!!! Да не сум офф-топик да прашам дали знаете од прилика која цена е да купам пресиско маче, мало значи, од некоја продавница за миленици?
Домашни миленичиња Окулу 100 евра се најевтините, цените се движат нагоре според педигрето, родители итн . Ако не ти значи тоа да биде мачето од шампионско легло со познати претходници, мачето би чинело окулу 100-тина евра.
Домашни миленичиња иначе старфиш еден мој колега продаваше мачиња мали од персиски родители по 50 евра ама сега веќе се големи, од другото легло ќе го прашам дали ќе има. моменатлно чувам две мачиња, црно бели и прекрасни се со тој подебелиот повеќе се дружам, еве ја слушам мајка ми му вика оди таму кај дада во собата, ајде право кај дада срциња се, неможам да си го замислам денот без маченце до мене
Домашни миленичиња незнам засто ми се избрисани моите постови,би сакала да знам сто направи девојчето на кое му дадов тел. бројче за самоједот(се надевам дека и овој пост нема да ми биде избрисан)
Домашни миленичиња Како може да ги трујат пустите мачиња и кутриња Па помило нешто од нив нема... Доколку знаете кој го направил тоа пријавете го.Постои закон (иако не се практикува за жал ) колку што знам казната е од 50.000 до 150.000 денари или па затвор. Во продавнициве се поскапи негде околу 200е колку што знам