Домашни миленичиња Најмогу од се би сакала да чувам хаска, но татко ми е многу против....не поради тоа што мрази животни (напротив многу ги сака) но тој смета дека тој вид на кучиња бара многу внимание, а не смета дека ние можеме да му го овозможиме Си чувам мачиња и тоа во двор, понекогаш успеваат да се шмугнат внатре Еве слика од лепотанчето
Домашни миленичиња Мачката што го роди мачето на дечко ми повторно е бремена и сега се надеваме дека можеби пак ќе роди такво менде како предходното. (така го викавме, мендото, менде оти беше како меченце ) Ама сепак, мендото беше едно и единствено. ако роди уште едно такво ќе си го земам, не го оставам таму на милост и немилост
Домашни миленичиња Обавезно да си земеш маче , не знаеш како смирува кога го галиш , а тоа преде, па кога ќе дојде да се мази... милина. Инаку јас на викендица имам животинско царство, таму се дива лига, кучката се окучи, а мачката сега очекуваме трудна да остане Ама таму е лесно , одма доаѓаат и ги земаат малечките, нема куќа без некое животинче, куче, маче, коњ, крава...што да е
Домашни миленичиња Знам си чував порано едно ангорче машко жолто со бело ама ми го згази кола Ова на дечко ми го отруја пред некој ден, а претерано многу го сакавме Сега истата таа мачка што го роди тоа маче е пак бремена, нема шанси да оставам таму маче, ако треба сите ќе ги приберам кај мене дома Едит, не беше само тоа маче отруено туку и уште 3 други мачиња!
Домашни миленичиња Леле LightOFF кучево ти е лудница ВрвкиЛовер работава а Ама реакција , пуштам темава и твоево најгоре Многу смотано фациче има жими се Баци го еднаш од мене А морав да ги искоментирам очињата на мачето на ФБИ Не знам дали ради камерата така испаднале ама прв пат гледам вакви очи кај маче Многу е слатко , само да го земеш и да го изгмечиш
Домашни миленичиња ехех обавезно ке го бацам,пошто е многу мало и уште незнае да си игра и само по врвците трчи,незнае да лае ехееххе и се плаши од мачки...по цело време не смее
Домашни миленичиња блазеси би дечки јас не можам да чувам мачки пошто сум алергична а баш ги сакам, чувам куче а и на кучиња сум алергична само на моето не многу ги сакам животните ама многу ме чеша носот од нив и не можам да си земам мачка, а и мислам дека мачките не ме сакаат како што ме сакаат кучињата а башка цел живот чувам кучиња и сега сакам уште едно ама не знам со алергијава , абе имам како да го наречам ... Дворко Мац многу убав мачор многу згоден ама не можам да го погалам и затоа само си го гледам има преубави зелени очи ...згоден малиот
Домашни миленичиња Eве ја мојата лепотица, претходниот пат само расата ја пишав а сега еве слика да ја видите колку ми е најубава
Домашни миленичиња еве го моето кученце што многу си го сакам..... (дедо ми го чуваше пред да почине )
Домашни миленичиња Кученцето е прекрасно леле срце е многу ми се допаѓа бакнежи до него и добро да го чуваш тоа заслужува да му се обрнува повеке внимание
Домашни миленичиња Абе сите имате лепотани по дома вклучувајки ме и мене Да ни се живи и здрави миленичињата наши мили зошто тие ама стваааарно го разубавуваат животот И кога сме кај домашни миленичиња му упатувам специјален позз на мојот пес што урла од дневна, сугурно некој јаде и не му дава :roll:
Домашни миленичиња јас немам домашно милениче моите родители не ми дозволуваат да си чувам ништо... јас сакам маченце.... сакам и секогаш кога ке видам некое го галам и не сакам да го пуштам... се надевам некогаш ке си имам маченцеее а може и кученце....
Домашни миленичиња Секогаш има фризура за да ги шармира дечковците на кеј Незнам од кај научи ама секогаш пред да се слика си се поднаместува така да лесно ми да и правам фотосесии