Домашни миленичиња Леле луѓе, очајна сум. Си отидов дома едвај чекајќи да си ги видам моите две топки бушави, но мачорот не ми беше тука, само мачката. Се надевам дека отишол да бркне некоја цура, бидејќи баба ми ме убедуваше дека до пред два дена бил тука... душава ми плаче
Домашни миленичиња И мојов мачор го снема на 3 дена али се врати вчера.Како животот да ми се скрати за 10 години Не се секирај ќе се врати он топик : еве и слика од мачорчето мое не знаев како да го ставам во спојлер, сори
Домашни миленичиња Хипи мојот 4 дена го немаше. Па сега доаѓа само да се најаде и пак гитла по женски. Ќе се врати и твојот, не се секирај.
Домашни миленичиња И тоа колко поубав неможам да опишам.. уште од сабајле кога ќе станеш и денот не ти почнува убаво овде е моето куче даа ме развесели,доволно ми е само едно умилкување и една гушка со негоо,а пак желчето кога ќе ме погледне со своите црни очиња издавајќи го главчето ахх и потоа излегуваш надвор сите мачиња трчат по меене .... преубаво чувствоо ... многу си гии сакаам
Домашни миленичиња Девојки ако сакате да дискутирате за грижата за вашите миленичиња можете тоа да го правите тука Грижа за домашните миленици Бај д уеј имате прекрасни мази, принцези, мрзи, позери, женскари и лепотици и лепотани.
Домашни миленичиња Полека полека, немој да пишуваш дезинформации. Во Македонија немаме фелинологија (фелинолошки сојуз) и ниедна расна мачка (Сијамска,Персиска,Ангорка и останати раси) нема педигре. Ниедна расна мачка во Македонија нема педигре а уште помалку шампионско потекло. Затоа другпат добро проверете ја информацијата дали е точно тоа што пишувате оти можете погрешно да ги наведете луѓето да бараат мачка со педигре а во Македонија непостои мачка со педигре и залудно ќе бараат.
Домашни миленичиња Многу ти е убава Булмастифката,а како се вика? Инаку да те прашам дали мајкаи се вика Мина (Numa во педигре) ?
Домашни миленичиња Да, да керќичка е на Мина ... Фала за комплиментот, а иначе се вика Бела А инаку јас незнаев за фелинологијата на мачки кај нас, мој близок роднина се распрашуваше кај Мелита или во друг пет шоп не сум сигурна, и му дадоа таква информација. За мачки не сум била посрбно зинтересирана за подобро да се распрашам она што го пишав го имав претходно слушнато.
Домашни миленичиња Еве ги и моите две цуценца. Просто ги обожавам и не би можела да се замислам без нив.
Домашни миленичиња baby.90 што раса ти е кучето ? А некој да ми препорача неко кученце , дома имам помал брат па незнам какво да земам .Имам и голем двор за понатаму првите месеци дома .
Домашни миленичиња Dancing.queen јас лично многу ја сакам расата лабрадор, доколку имав двор такво би чувала.
Домашни миленичиња Леле,колку сакам дома да чувам куче.Сакам самојед или малтешкo кученцe.Ама не ми даваат и не ми даваат .А што убаво би се играла,би го бањала,би го шетала,леле мераци. Сонциња малецки!
Домашни миленичиња Mona и моите така викаа ама јас ги убедив некако , само да дојде март и да се надеваме ќе најдам некое кутре. И јас исто сакам самојед многу ми се убави.
Домашни миленичиња Јас сакам некое милениче да чувам дома, ама мајка ми не е по тие работи и не сака. Особено мачиња или кучиња, има страв од сите животни, не знам што човек е ова .
Домашни миленичиња Дали некој чува ЖАКО папагал нареднава недела треба да ми стигне од Србија па би сакала да разменам мислења со некој кој веќе чува ваков вид папагал ?