Домашни миленичиња Мајка ми и купила ко за мали деца некое мало бројче а си ги носеше по неколку дена
Домашни миленичиња мојава е 7 и уште нема кога доби твојата прв пат? а ништо чудно да имала и мојава, ама по некоја капка, неприметно, зашто имам читано дека некогаш дури и не е забележително
Домашни миленичиња Претходното кутре што го имав доби на 6 месеци,а ова сега 7 ипол и уште нема Иначе даа и јас не заприметив баш убаво кога доби 1вата лепотица,сосем случајно ми остаи флека на тренерките и така си сватив што е работата
Домашни миленичиња Луѓе, си лежи мојата мачка до мене во моментов и ја допирам на стомакот и ги почувствував малите мачиња како мрдаат!!! Ама поинтересно е тоа што што се гледа истото!!! Цел стомак и мрда, не знам како да опишам, ама и мрда стомакот Ама ја завлече па и она ептен веќе, од кога ја чекам да ги роди Сакам да ги видам малите мачињааа
Домашни миленичиња Доберман имам одговорено на ваква препорака еве уште еднаш ќе пишам тука. Во план е отворање на нови подкатегории вклучувајќи и ја подкатегоријата за Домашни миленици/Животни и се опфатено во врска со нив. Не знам точно кога ќе бидат готови ама веројатно се работи на нив . И да не ги префрлувам погорните мислења во врска со кастрирање и носење на гаќички кај кученцата во иднина целата ваша грижа за вашите миленици било да се кучиња, мачиња, папаглчиња, зајачиња итн пишувајте ги тука . чисто да не префрлам на секое
Домашни миленичиња Сум имала желка-Джорч се викаше, куче-Джина, 2 мачки - Нифертити (Фифи) и Мрфи, риби, хамстери, диви гулаби , зајаци...а на село кај баба и дедо един куп животни имаше и така од мала мама и тато са ме навикнали да ги сакам многу животните. Сега овде во Скопје во двор на куќава си имаме еден добар чувар - Шаро, многу паметно и весело куче
Домашни миленичиња Епа ете, бидна и тоа...Јест да ме разбуди во 5 саат сабајле, ама се исплатеше Имам три маченца, и многу се малечки бре! Едното е како далматинец, бело е и има црни точки по грбот Се на се, вкупниот број на мачки во мојот дом изнесува 6! Тешко мене кога ќе потпораснат
Домашни миленичиња Препрепреслатко цуценце. И да додадам, да се живи и здрави малите мачиња. Блазе си тебе, баш ти е весело и интересно! Сликај ни ги!
Домашни миленичиња Погледнете како луѓето од своите домашни миленичиња прават модни жртви Спојлер http://tocka.com.mk/index8.php?ID=34421
Домашни миленичиња Еве како од милениче се прави модна жртва! За џабе не се кажува дека кучињата се најдобри пријатели на луѓето. Бидејќи луѓето бескрајно ги сакаат своите миленичиња, спремни се за нив да направат баш се. Некои од тоа се згрозуваат, некои се восхитуваат, но сепак нивните сопственици од нив знаат да направат модели или играчки. Па така, тие знаат да ги облечат во разни крпчиња за да не настинат на ладното време, да им направат фризури и тотално да го сменат нивниот изглед. Е сега дали се слатки, смешни или грозни, проценете сами. Како изгледа кога луѓето од кучињата прават модни жртви, погледнете од галеријата.
Домашни миленичиња Се решив да ги сликам, ама само што ќе ги наместам и одма они да спијат...ми се изместуваат И еве случајно ги фатив во Спојлер поза 69
Домашни миленичиња лелеел јас многу сакам маченце ама неможам да го убедам никако мажево мое додека си бев немажена кај мајками имавме и маченце и кученце а сега немам ништо ми вика риба да си купам, глупости со неа неможам ни да си играм ни да си ја галам
Домашни миленичиња јас обожавам мачина . порано чувавме дома ама откако се преселивме условите не ни дозволуваат па сега си чувам во дворот ги ранам и имаат куќичка па повремено можам и да си играм со нив . инаку мачките се многу интелигентни суштества ако ги земете од мали и ги воспитувате ќе имате уште еден човек плус во семејството ептен се дружељубиви ама и љубоморни