Домашни миленичиња еве ја лепотицата моја...само незнам како се ставаат уште слики наеднаш хихиих има 2 ипол месеци али колку е немирна и таа не е свесна хихи само скока трча али срцко ми е мн е мила и сака да се мази
Домашни миленичиња Мислам најсоодветно ќе биде тука да прашам.. Видов едно куче - налик на питбул, ама не беше пит. Многу се слични мислам дека беше питбул териер или слично, ама знам дека од почетокот на носот до кај ушите не му беше заоблено туку право. Знае некој која е таа раса?
Домашни миленичиња ^ црна мачка чуваш, бравос обично луѓето не сакаат да ги чуваат поради простите верувања. Маченцето мало е преслатко, многу убаво шариче има. Еве го мојот пролетен лепотан денес сликан
Домашни миленичиња Јас си имам кутре мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн мн мн мн мн мн ммнм мн мн мн мн убаво се вика доја и е од расата пинч од дома до чаршија одиме 2 саати сите не застануваат за да ја видат погалат и гушнат секогаш е облечена и секогаш сме во исто кожна јакна обична зимска џемпери блузи и дрр... а знаете ли како да ставам слики бидејки сум нова на форумов па да ја видете
Домашни миленичиња Еве уште некоја слика од малецките мои најслатки... другото не го сликав, не ми стоеше, не е мирно.
Домашни миленичиња Јас сакам да си купам чивава, ама не можам да најдам до 100 евра. Ако некој знае од каде можам да најдам, ве молам дека пише
Домашни миленичиња Нема шанси да најдеш Чивава за 100 евра, ако сакаш Чивава треба да платиш минимум 250/300 евра, а не е чудно и да ти побараат 500/600 евра Чивавата А каква Чивава сакаш ? Со долго влакно или со кусо влакно ?
Домашни миленичиња Со кусо. Нема шанси а ? Живеам во стан и мајка ми едвај се сложи за чивава. Ама ако и кажам 250 евраа
Домашни миленичиња Полна куќа животниии... Може е смешно ама јас си ги сакам многу животните.. Имам ( Куче, хрчак, маче, папагал, риби и желкаааа воднааа )) Многу си ги сакам
Домашни миленичиња Чувам мачор-ангорка и е најубав на свет! Мноооогу сакам животни па што се однесува до мене дома би било мала зоолошка. Сакам да чувам и куче, мајмунче, папагалче, рипка.... ама не се прашувам само јас
Домашни миленичиња јас имама пинч го зедов 150 евра али имаш и поефтини...абе срцко за во стан милина ко укравче хихихихи
Домашни миленичиња Не се големи, тие се како мини Добермани и изгледаат вака Покрај оваа боја (црна со кафени палежи) , Пинчерите можат да се сретнат и во целосно кафеава боја. Инаку според коментариве твои, гледам дека не се разбираш многу околу расите и околу нивното чување, па јас би те посоветувала да не зимаш кученце додека не ги научиш барем основните работи што треба да ги знаеш за чување на едно куче.
Домашни миленичиња Доберман да ти се заблагодарам за советите, и да ти се пофалам дека го скротив лабрадоров колку толку, сега не влече по улица, само сеуште скока по луѓе, ама ќе биде...