Домашни миленичиња Еве уште една слика од моите маченца... Значи мачината ги подарувам ...ако некој сака да земи и добро да се грижи за него нека ми пише инаку сум од Битола....
Домашни миленичиња и јас сега штотуку си земав едно маченце ангорче моментално заедно си лежиме бело е и е срценце најмногу си го сакам иначе дома сум самичка со мама и тато и никој друк и ми фали друштво моите се постојано на работа и кога и да пробам да склопам два реда муабет со нив небива изморени биле.. а имам и кученце и тоа е срценце и е многу паметно мајка ми особено е приврзана кон него (надвор го чуваме) а маченцето сака да ми го фрли бездушник... патем си го научив каде да кака каде да мочка и све тоа си го бањам и заедно си спиеме срценце е бушавко ама поради мајка ми и стравот да не ми го фрли морам постојано да го чувам заклучено во соба кај мене кога не сум дома дали тоа може да му штети?? однапред фала
Домашни миленичиња Искрено не верувам дека ќе ти го фрли,силна е само на зборови и мене мајка ми така ми викаше кога пред година дена и се избацив со куче на врата.Секој ден ми викаше да го дадеме на некој,ама јас си бев упорна и ете сега неможе да си го замисли денот без него
Домашни миленичиња Имам мало папагалче, тигрица. Практично е дел од фамилијата, а толку е интелегентно, друштвено и живо, абе му нема рамен... Збори по некој збор и знае по некоја "финта", вистинско фраерче е, еве баш вакво е
Домашни миленичиња Еве ја мојата лепотица Леа, купена за само 70 денари од циганчиња. На секое циганче требаше да му дадам по 10 денари, инаку не сакаа ни да слушнат за да ми ја дадат. Се сожалив и ја земав. На 21 Јуни ќе правиме еден месец откако сме заедно, , премило и препаметно куче е, сеуште се учиме на некои основни навики, но ќе се среди и тоа. Ја сакам премногу.
Домашни миленичиња па ке си го набавиш и ке си го донесеш дома тие ке немаат срце да го исфрлат наддвор па така и ке се навикнат...и кај мене мајками нејкеше да го внесеме дома бидејки ссе плашела..но сега спие со неа
Домашни миленичиња jaс си имам исто таквоо машко и се вика Вици ,,, мноооооогу е палаво се качува на секоја можна полица и турка све од неа мајка ми збеснува буквално а мене ми е многу интересно, заедно сме од 10.06 како и да е си се сакаме премногуу и заедно си нанкаме срце е ке го сликам и ке ви покажам слика позз4е
Домашни миленичиња малтезерче или па ако ти се свиѓаат тие во стилот на пинч и чивава можеш и такво некое
Домашни миленичиња Човек кој прво бара да го види педигрето, а потоа го гледа кучето и не е некој љубител. Мене не ми се од одгледувачите кои невадат педигре туку од луѓето што во кучињата гледаат како на основно средство од кое ќе остварат добивка. Моето куче (пинч) нема педигре, а е сакано и чувано. Го најдов на улица, исфрлено од дома гладно и жедно. Да го фрлел сопственикот и педигрето заедно со него не би го земала за ниедни пари. Бедни луѓе.
Домашни миленичиња Де дај земи уште еднаш прочитај ми го постот изгледа нешто не си го сватила како што треба Незнам со кое право ти на мене ми се обраќаш и ми кажуваш дека јас не сум била љубителка на кучиња Де дај земи и прочачкај низ темиве за миленици па земи малку читни и прочитај ми ги моите мислења, па види на колку многу луѓе им помагам и им давам совети за нивните миленици. Сите што имаат проблем со милениците на форумов прво на мене ми се обраќаат, Doberman кажи ми како да направам ова, Doberman кажи ми како да направам она, сите прво мене ме прашуваат за совети ..... значи сепак има нешто штом членовите имаат толкава доверба во мене Ако не сум љубителка на животни (поточно на кучиња) тогаш зошто би им помагала на членовите од форумов и зошто јас би се замарала со нивните проблеми со милениците ??? Значи сепак има тука нешто штом јас секогаш се нафаќам да пишувам реферати полни со совети за милениците на членовите А тоа дали јас ќе чувам куче со педигре или без педигре тоа си е моја работа и јас одлучувам за тоа Биди ми поздравена, и другпат не избрзувај со мислењата и со навредливите зборови пред да се осигураш дека си 100% во право
Домашни миленичиња Еве ги моите најсакани мачки, мајката Марта (горната) и ќерката Мила (долната)... кои мистериозно исчезнаа...
Домашни миленичиња ^ И јас имав такви мачиња како мала. Една голема и две малечки.. И моите ги снема Големата има ист поглед како на другарка ми.
Домашни миленичиња Барам кученце на подарок, многу сакам животни но моментално не сум во можност да купам, моите се разведоа и економската состојба не ни е моментално за купување кученце. Доколку има некој да подарува убавко кученце нека ми пише во ЛП. Ви благодарам однапред
Домашни миленичиња луѓее многу сум среќнаа.,,,конечно моите се сложија да имам куче Само што сега ќе одам на одмор за 2 недели така да на средина на јули ке си земам...изгледа ќе земам шкотски овчар, ако се родени кученцата на другарката на мајка ми тогаш