1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кое домашно милениче го чувате?

Дискусија во 'Дом' започната од ada45, 11 декември 2009.

1. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Домашни миленичиња

Еве уште една слика од моите маченца... :inlove: :inlove: :inlove:

Значи мачината ги подарувам ...ако некој сака да земи и добро да се грижи за него нека ми пише инаку сум од Битола....

Прикачени фајлови:

На Theodora, pumpkin, macence85 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.799
    Допаѓања:
    3.269
    Домашни миленичиња

Primavera и LoVeR:
    Преубави ви се маченцааатааа... :inlove: :inlove: Душички тие... :)

На Primavera и LoVeR им се допаѓа ова.
  3. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Домашни миленичиња

Мачето е во привремен дом кај мене.
    Многу си го засакав и се вика Перо :)

Прикачени фајлови:

На Theodora, pumpkin, LoVeR и 2 други им се допаѓа ова.
  4. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    Домашни миленичиња

и јас сега штотуку си земав едно маченце ангорче моментално заедно си лежиме :lol: бело е и е срценце најмногу си го сакам иначе дома сум самичка со мама и тато и никој друк и ми фали друштво моите се постојано на работа и кога и да пробам да склопам два реда муабет со нив небива изморени биле.. а имам и кученце и тоа е срценце и е многу паметно мајка ми особено е приврзана кон него (надвор го чуваме) а маченцето сака да ми го фрли :@ бездушник... патем си го научив каде да кака каде да мочка и све тоа си го бањам и заедно си спиеме срценце е бушавко ама поради мајка ми и стравот да не ми го фрли морам постојано да го чувам заклучено во соба кај мене кога не сум дома дали тоа може да му штети?? однапред фала :!:

5. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    483
    Домашни миленичиња

Искрено не верувам дека ќе ти го фрли,силна е само на зборови и мене мајка ми така ми викаше кога пред година дена и се избацив со куче на врата.Секој ден ми викаше да го дадеме на некој,ама јас си бев упорна и ете сега неможе да си го замисли денот без него :inlove: :)

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Домашни миленичиња

Имам мало папагалче, тигрица. Практично е дел од фамилијата, а толку е интелегентно, друштвено и живо, абе му нема рамен... Збори по некој збор и знае по некоја "финта", вистинско фраерче е, еве баш вакво е

7. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.304
    Домашни миленичиња

Еве ја мојата лепотица Леа, купена за само 70 денари од циганчиња. На секое циганче требаше да му дадам по 10 денари, инаку не сакаа ни да слушнат за да ми ја дадат. Се сожалив и ја земав.

На 21 Јуни ќе правиме еден месец откако сме заедно, :D , премило и препаметно куче е, сеуште се учиме на некои основни навики, но ќе се среди и тоа. Ја сакам премногу. :inlove:

На Theodora, pumpkin, lovely91 и 10 други им се допаѓа ова.
  8. milenna.torres

milenna.torres Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    120
    Домашни миленичиња

па ке си го набавиш и ке си го донесеш дома тие ке немаат срце да го исфрлат наддвор па така и ке се навикнат...и кај мене мајками нејкеше да го внесеме дома бидејки ссе плашела..но сега спие со неа

9. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    Домашни миленичиња

jaс си имам исто таквоо :rofl: машко и се вика Вици :) ,,, мноооооогу е палаво се качува на секоја можна полица и турка све од неа :lol: мајка ми збеснува буквално а мене ми е многу интересно, заедно сме од 10.06 како и да е си се сакаме премногуу и заедно си нанкаме :) срце е ке го сликам и ке ви покажам слика позз4е

10. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Домашни миленичиња

сега да се запознаете со мојата Мици :)...Моето најсакано вансериско „маче“ :D

Прикачени фајлови:

• Untitled.jpg
      Untitled.jpg
      Големина на фајлот:
      122 KB
      Прегледи:
      237
    • Mitzy.jpg
      Mitzy.jpg
      Големина на фајлот:
      152,6 KB
      Прегледи:
      237
    На Theodora, pumpkin, LoVeR и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Домашни миленичиња

Па некое помало кученце :D Не сакам големо :)

12. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Домашни миленичиња

Пудла ;)

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Домашни миленичиња

Може а има некој друг вид освен пудла така слатко мало кученце? :D

14. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Домашни миленичиња

малтезерче :)

или па ако ти се свиѓаат тие во стилот на пинч и чивава можеш и такво некое

15. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Домашни миленичиња

Човек кој прво бара да го види педигрето, а потоа го гледа кучето и не е некој љубител. Мене не ми се :puke: од одгледувачите кои невадат педигре туку од луѓето што во кучињата гледаат како на основно средство од кое ќе остварат добивка.
    Моето куче (пинч) нема педигре, а е сакано и чувано. Го најдов на улица, исфрлено од дома гладно и жедно. Да го фрлел сопственикот и педигрето заедно со него не би го земала за ниедни пари. Бедни луѓе.

16. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Домашни миленичиња

Де дај земи уште еднаш прочитај ми го постот изгледа нешто не си го сватила како што треба :wasntme:

Незнам со кое право ти на мене ми се обраќаш и ми кажуваш дека јас не сум била љубителка на кучиња :^) :o
    Де дај земи и прочачкај низ темиве за миленици па земи малку читни и прочитај ми ги моите мислења, па види на колку многу луѓе им помагам и им давам совети за нивните миленици.
    Сите што имаат проблем со милениците на форумов прво на мене ми се обраќаат, Doberman кажи ми како да направам ова, Doberman кажи ми како да направам она, сите прво мене ме прашуваат за совети ..... значи сепак има нешто штом членовите имаат толкава доверба во мене ;)
    Ако не сум љубителка на животни (поточно на кучиња) тогаш зошто би им помагала на членовите од форумов и зошто јас би се замарала со нивните проблеми со милениците ???
    Значи сепак има тука нешто штом јас секогаш се нафаќам да пишувам реферати полни со совети за милениците на членовите :!:

А тоа дали јас ќе чувам куче со педигре или без педигре тоа си е моја работа и јас одлучувам за тоа ;)
    Биди ми поздравена, и другпат не избрзувај со мислењата и со навредливите зборови пред да се осигураш дека си 100% во право ;)

17. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.799
    Допаѓања:
    3.269
    Домашни миленичиња

Еве ги моите најсакани мачки, мајката Марта (горната) и ќерката Мила (долната)... кои мистериозно исчезнаа... :worried:

Прикачени фајлови:

• DSC02444.JPG
      DSC02444.JPG
      Големина на фајлот:
      236,9 KB
      Прегледи:
      241
    На Theodora, pumpkin, Forgotten и 4 други им се допаѓа ова.
  18. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Домашни миленичиња

^
    И јас имав такви мачиња како мала. Една голема и две малечки.. И моите ги снема :(
    Големата има ист поглед како на другарка ми. :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Домашни миленичиња

Барам кученце на подарок, многу сакам животни но моментално не сум во можност да купам, моите се разведоа и економската состојба не ни е моментално за купување кученце. Доколку има некој да подарува убавко кученце нека ми пише во ЛП. Ви благодарам однапред

20. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Домашни миленичиња

луѓее многу сум среќнаа.,,,конечно моите се сложија да имам куче :) Само што сега ќе одам на одмор за 2 недели така да на средина на јули ке си земам...изгледа ќе земам шкотски овчар, ако се родени кученцата на другарката на мајка ми тогаш :)