Нана ти пратив слика дека се договоривме,но сеуште не е парена ете и најдов веќе дечко тука на форумов но треба да е периодот си имаат тајминг кученцава па ништо исплакни си очи со сликичкава поздравче
леле еве сега ја видов... леле колку е убооооооооооооооооооооо........... блазеситии.... одвај чекам да си имам едно вакво дома....
Имам куче сибирски самојед, пред неколку месеци ми роди само едно кутре сакав да го чувам но моите инсистираа да го продадеме па така и бидна. Иначе кучето ми е манијак за мачки, многу ќе се згрозите од ова но ми се деси да најдам глава од мало маченце во дворот, од тогаш ми е во решетки помислив дека кучево е можеби бесно, но тие сибирските раси имале такви нагони...
Vaka znachi .. sakam da cuvam doma persiska macka .. pa dali nekoj znae kade se naogja prodavnicata za milenici na Melita ? Ili nekoja druga prodavnica za milenici kaj sto ima i mebel,hrana,igracki za milenicinja ? So toa i zivotni se razbira,se komplet
Na Melita prodavnicata se naoga sproti sobornata crkva, tamu ima i macinja i hrana i igracki i se za domasni milenicinja
beatriz ... beautiful87... шо напрајвте со кученцата(малтезерчињата)?? да не ги спари некоја од вас???
Cekam Beatris da mi pise koga ke ima nejzinoto kuce dobieno pa da gi sparime, jas cekam . Ti ako naletas na zenka maltezer slobodno predlozuvaj i edno kucence ke ti cuvam . Ako ne ti se ceka pobaraj po oglasive jas taka go najdov moevo, a ako ima nesto ke ti pisam
Лелеее моето омилено куче, многу сакам хаска и сибирски самојед, најубави се! Јас порано одамна имав шарпланинец со педигре, ама се разболе многу страшно и веќе не е на овој свет А колку го продадовте самоједот, околу 300-500 евра ли им се движи цената?
beautiful87 абе не можам нигде да најдам иначе пукнав за едно такво. ако најдам женка ке ти кажам ама тешко... дај паретеги да ви земам едно ....
Имам аквариум со 50 рипчиња (златни) Пред тоа имав папагал, ама ми умре :/ А сега планирам една водна желка да си земам.
Јас моето го продадов 300 евра, имаше пдигре, без педигре се движат околу 100-150 евра, ако си заинтересирана можеш да побараш на http://www.pazar3.com.mk Моево беше ко играчка, еве можеш да го видиш
може ли некој да ми препорача некој добар ветеринар само да неее афтокоманда или аеродром зашо таму го имам носено и тие у афтокоманда немаат осет за нишо само ми го измалтерираа кучето а тие у аеродром да ги видам ке ги заколAM му го дупнаа тапанчето коа бевме а му ја извадат тревкатаа шо му била влезена е сеа последен пат го однесов кај корчагин демек и тој доктор бил добар ама да да добар на зборенје а на дела нуларица само ме ошури 1500 денари за една крема свашта....дајте кажете кај ги носите вашите домашни миленици на лекар...