Моментално дома чувам папагал инаку ретко сме без животнче дома претходно имаме чувано хрчак риби мачки кучиња....
Морско прасе и две кучиња ама сега сакам и папагалче да си земам и да си одам со него од дома, мама ќе ме избрка со се него ама ќе си земам
Имам лабрадор, прекрасна лепотица, жолта со зелени очиња се вика Гала, имам златна рипкa , дебела изгледа целата срека на светот е собрана во неа се вика Јана и last but not least имам брадесто змејче, Драган the dragon хахахаха Тоа е мојот магичен животински свет кој ме прави најсреќна
Ах имав се викаа Кико - кралски бушав пекинезер, со криви запчиња и мили очиња, и Теа кралицата исто пекинзер. Ми ги украдоа и многу патев, после тоа не можев да си дозволам да имам кучиња. Ама денот кога ќе се стабилизирам и ќе имам свој дом, знам дека ќе имам!
Имам 3 мачиња и една мачка кои се многу слаткиии!! и кои цело време дакаат да влезат дома (надвор ги чувам )
кога си бев мала имав куче кафеаво и преслатко беше ептен но после тоа немавме исто и пак ама црно куче и после тоа имаше пак куче црно то последно беше кое и тоа куче ме обожаваше, скокаше по мене ниту не лаеше на други луѓе им лаеше ев имав една другарка кога дошла таа кај мене дома беше во дворон и кучето лаеше премногу и таа беше исплашена ххах ми беше смешно затоа што прв пат се случи ..и после кога дознав моиве родители го фрлиа поради сл. работи ама пред да дознаев за то кучево че си останеше но сепак несреќа но нема да го заборавам моето милениче камо да имав слика од тоа куче.. а сега би сакала куче да си имам плаво имав и мачина ама повеќе ги нема ..
Сега имам 7 рипки, едно зајаче од оние со лавовска лејкa и кученце, кученцево ми мало и срценце ми е !
Мачор. Тежок за одржување,но од како ќе ги решам глупостите што ги направил,го галам и го мазам како ништо да не се десило.Сега дека е голем па немам сили да го бркам по дома,кога беше мал беше како да зимаш лижавче од дете(метафорично кажано ).