Леле сонцеееее. Е многу е убава, пу пу пу Уф како би ја изгмечила сега.... А јас од мојата мачкица не ставам слика. Не е фотогенична Едит: Упс, сега приметив дека сум бупнала нејзина слика на страна 4 од темава... ама не е фотогенична бе
затоа не му викам мац мац,па не е маче ова моево богами мече стана..Со големи мустачиња ..Се согласувам за на Хипица мачката ,има мнооогу шармантен поглед
Јас чувам пекинизерче сеуште е бебенце има 4 месеци и многу си го сакам.Обожавам животни и имам свашта чувано мислам дека оваа реченица би била најсоодветна: " Kолку повеке ги запознавам лугето толку повеке ги засакувам животните"
Ах..домашно милениче. Немам сега за сега, но сакам да имам куче - Хаска (црна со плави очи) Многу ги сакам тие кучиња омилени ми се.. и самоједот е сладок, ама ХАСКА сакам највеќе.
И мојава неодамнешна мачка која никако неможам да ја скротам и да и најдам крај ..Жив Ѓавол ..А и нема име,не знам како да ја крстам
Имаш ли пумпа во аквариумот? Да не им ставил некој шекер? Од благо може да умираат. Друго не знам прашај во некоја продавница за миленичиња
јас имав куче и ми почина пред две недели тоа беше единственото суштество што навеќе го сакав на овој свет и сега ме напушти во депресија сум сеуште поради тоа што го немам повеќе!мислам дека најтешко е когa ќе го изгубиме миленичето, јас барем се чуствувам како животот да нема смисла понатаму, многу ми е жал. сега се мислам дали да си земам ново куче? совет...??
Мачката ми е пак трудна Втор пат во пет месеци. Аман, ќе ме исфрли мама од дома со неа Ќе ви дадам слики со новороденчето . А ова другиве што сте ги ставиле сите ќе ви ги соберам на едно гушкање јако...уф...мачоси мои
Кате ова твоја мачкица нека згодна цурица се знае фраерот или некој локален е . Имам една комшивка ги има пет ,шес мачки -како излегува на крај со сите е да ја видите цела куќа окупирана и е ...шетаат по двор и ги вика линда, џек, лора, парис,сара ... е толку запамтив многу ги има ама овие исе понепослушни изгледа па по нив само вика.