Чувам мачор и куче,ама в село,не во станот,мал е просторот хаха...Имам чувано и зајаче и хрчак,ама ми умреа .
јас имам германски овчар стар 6 години, многу убав вучко хехех така некогаш го викам нагалено, многу е паметен -не дека е мое ама не сум сретнала попаметна раса на кучиња од нив. Tој е нашиот 5 член од семејството, сите ние сме некако приврзани со кучево може ви изгледа лудо, но така е. дресиран е и нема никаква шанса да не послуша што му се кажува, јас некогаш го испробувам како ке реагира му ја отворам надворешната врата и да излезе надвор од дворот---значи јас го повикувам на уличката да дојде со врата отворена, но тој само ке ме погледне иде до самата врата и ни чекор повеќе, кога ке не види во двор се радува ккао дете мало, скока, трча, сака да си игра. секогаш јаде на време, навреме е прошетан и се што е потребно, значи човек ако сака да има домашно милениче и да се грижи за него тогаш ке најде и време и место, нема изговори како од типот немам време за мене па уште за доамшно милениче. Jас препорачувам секој што има можност да си има едно домашно милениче зошто никогаш нема да остане биз ниеден пријател, секогаш тука е и да ве расположи кога ви е потребно, кога сте осамени и слични ситуации.
мачор стар 5 години. Го чувам од раѓање пошто мајката кога се омачи кај мене на поткровје сите мачиња си ги зема и однесе само ова го остави и јас си го земав да си го чувам. Срце ми е, многу сум приврзана за него
Јас си чувам преубав Мачор и 4 папагалчинаа.. Сега си купив и кученце Чивава машкоо.. Па ај ве молам помогнетеми со предлози за имее !!
и јас имам дома едно маче кое го обожавам...кога и да сум тажна тоа слатко суштество знае да ме расположи
Чувам мачор и папагал-тигрица.Знам дека е чудна комбинацијава,ама не живеат во ист објект.Ако беа заедно,одамна папагалчето ќе беше дел од дневното мени на мојот мачор-ловџија