Hahahahaha carli go znam jas vcera bas go gledavme so decko mi ali definitivno najjakoto e koga vika MAMOO MAMOO MA. . Puknala sum od smeaa carli e legenda ipoll
Неонки Кардинал. Го обожавам нивното луминисцентно и тивко грациозно присуство во јато кога се движат во аквариумот.
учи и сам и ако сакам нешто да го научам. Инаку му треба околу три дена да запамти една цела реченица.
Мачка. само тоа ми дозволуваат дома. Сакам во иднина да чувам куче, желка, папагал, риба, цело животинско царство во превод.
супер . и тие се многу мили. Жакото е најинтелигентна птица мегу папагалите и има интелигенција на три годишно дете. Со него можеш да разговараш тој не повторува ако нешто му речеш туку одговара .
Леле Чарли закон е! Јас си имам жолт лабрадор Марли <3 Среќата најголема во животот ми е. Единствено ме боли душата што е во дворот, дома правеше мнооооооогу беља. Јас сепак би го чувала дома ама не ме оставаат.
Mnogu se skapi tie .. I jas mislam deka mal aleks. E dobar papagal mnogu se mili imss pravo imat mil glas jas sekoj den gi glefsm na youtube