Срцково си го прибрав од улица, чудна некоја раса е, ми кажаа дека е најверојатно мешавина од пит бул и лабрадор.
Чувам малечки кученца ( Роки , Мица и Ламбе ) и едно поголемо Сарс , чувам врапченце ( Диме ) и чувам двајца заљубени души папагалчиња ( Лола и Ара )
Daa...Sakam domasni milenicinja i ne mozam da zamislam da ziveam bez barem edno kuce Porano imav akvarium so ribi, hrcak.... Sega imam 2 kucinja od koi ednoto e Cane Corso, mace i papagal Nimfa.
Јас чувам машко куче малтазер. Старо е 3 години и досега не е парено. Од градот од каде што сум јас многу тешко можам да му најдам женка за парење. Ако некоја од вас овде има женско малтезер за парење нека ми пише ЛП, па може да се договориме за детали.
Ја собрав од улица пред 6месеци, немаше ни прогледано, значи сега има околу 6ипол. Некој што повеќе се разбира од мене да ми каже што раса е? Колку ќе расте отприлика? Љубов ми е.
Неможев да најдам поосооодветна тема : Значи имам папагалче нимфа,до пред малку се бееше во ред а сега ЛУЃЕ дише како да се враќа од после маратон..ама нон стоп така гласот да и работи 0.5 % мн ми е жал и страв а незнам шо да правам..
Lesi, mini pinc i nesto nalik ruski macor. Momentalno poradi alergijava na deteto se kaj prijateli, mi falat epten, sekoj den gi gledam i im nosam hrana, no edvaj cekam da gi vratam doma. Mojata vesela druzina.