Zdravo Jas obozavam kucinja i realno slabost mi se Bi sakala da ve prasam dokolku nekoj znae da mi odgovori.Imam kucence mesance e od Haska i Akita.Preubavo e samo me zagrizuva sto ne gi kreva usite.Usite mu se spuateni kako na labrador.Dali nekoj znae zosto e toa taka koga i majkata i tatkoto imaat krenati usi??
Ако ти е ова на профилот, премногу е мало за да ги крене ушите. Претпоставувам нема ни 8 недели. Некаде кај 3 месеци би требало да ги крене.
Или немал доволно цврста рскавица да ги држи ушите, или некој рецесивен ген се појавил (ако сте 100% сигурни дека родителите се чистокрвни расни кучиња со педигре).
3 ѕвера, овај мачки 2 мачори, 1 мачка. Третово маче (мачорче) од скоро е кај нас, си го најдовме пред врата со повредено окце, окцето го извадивме за жал немаше спас и си го негуваме. Ете го сега си трчка тука низ дома, јас си гледам циркузи пошто сега се во период на прифаќање и има интересни дешавки
Zdravo na site jas imam edno prasanje mozebi ke zabegam od temava no sepak ne znam kade da se javam za pomos... Neodamna se preseliv vo UK imam 3 kucenca vo MK i sega sakam da si gi zemam kaj mene ve molam za pomos nekoj ako imal slicen problem kako mojot... fala odnapred ❤️
Извади им пасош, вакцинирај ги и земи си ги.Ова и не е некој проблем. https://www.veterinarnabolnica.com.mk/index.php/2012-02-20-22-28-11/11-2013-07-09-16-57-30 Повели