Три кучиња , и две мачки ако се сметаат домашните миленичиња на свекрва ми и мајка ми кои се на моја одговорност кога тие не се дома подолг период .
Од секогаш сум чувала мачки имав до пред некое време и ми исчезна (еххх мојот луцифер) секогаш се приврзувам за животните и после вака мие криво кога ке се случи нешто (кога и да најдам маче дома прибирам ...
Мене ми дојде пред 1 саат хаска на врата. И дадов да јаде си легна си заспа на тераса на кревет. Би сакала да има некој што ја бара. Ама не знам како да и помогнам сега. Ми изгледа изгубено. А се гледа дека е дома чувана,чиста,бањата,ухранета. Што да направам во оваа ситуација не знам. Дајте ми совет.
Имам маче...... го пуштив да се прошета , како и секој ден ... но не ми се врати..... незнам дали некој го зема или можеби се омачило бидејќки му беше време ..... дали знае некој ако се врате за колку денови ???
Здраво, можеби сум малку оф топик, но не знам каде да прашам. Знаете ли каде кај нас можат да се купат ежови (hedgehogs)?
Здраво на сите! Одлучив да пишам и тука како последна надеж. Барам дом за едно преслатко маче, најдено на клинички со исечен опаш. Нема многу да пишувам, ќе споделам линк до мојот твитер пост каде што ќе можете да видите слики и видеа и подолга приказна. Втор месец плаќам пансион, 3000 денари ме кошта, немам веќе за давање... https://twitter.com/semiral_/status/1262759418329882627?s=21 Било каква помош е добредојдена! Споделете ако можете
Дали некој чува зајачиња од тие малите што се со пократки уши? Сакаме да земеме, па ме интересира искуство со нив?