Па иста големина се, нема некоја голема разлика. Јас живеам во стан и ги имам 3 Scottish. Пребарај на фб по групите или ако има одгледувачница уште подобро.
Decki, ITNO prodavam masko kucence bishon frize,staro 2godini, so zdravstvena legitimacija, site vakcini primeni, cuvano so ljubov i sakam da go dadam isto na nekoj sto ke go cuva i saka bezuslovno. Nazalost, go davame zaradi alergija na bebe Kontakt: ana89d@yahoo.com.
Куче Името и е Ванда и сега има мали кутриња, по раса е Jack Russell, многу е мила и интересна. Па еве доколку некоја членка е заинтересирана за кученце од оваа раса, имаме 5 машки и 3 женски, родени на 11 Април, вакцинирани и поричистени. Слободно пишете ми за повеќе информации за слики, цена и итн.
Не знам дали е за тука... Имав мачор, многу беше мирен често доаѓаше мачка да го закача ама не знае да се брани или не знам што беше, сега ми го нема веќе 4 дена, го барам низ населба ништо, има ли шанси сам да се врати? Знаат ли мачките сами да се враќаат ако не отишол многу далеку? или толку од овој мачор? Можеби е смешно ама воопшто не ми е сеедно
Не губи надеж. Мојот го немаше 15 дена, па се врати. Продолжи да го бараш, ако можеш и во соседната населба. Покажувај слики на минувачи, можеби некој го видел.
Пишав и во темата "Аквариум", па ајде и тука. Ќе ве молам за брз одговор. Имам рипка која ја чувам во кугла веќе 8 месеци. Секоја недела и ја мењам водата, пред да ја сменам водата оставам да отстои ден. Процедурата за мењање на вода ми е истата, ама овој пат кога и ја сменив почна чудно да се однесува. (Да напоменам водата не беше ни ладна ни топла, имаше ден отстоено.)Само лежи доле на камењата и не мрда, ниту јаде. А уште диши, пребрзо и е дишењето. Веќе 2 дена така. Од што може да е тоа? И дали ќе помине, не знам што да правам.
Здраво, ми треба помош како да фатам едни маче. Мачето е мое чувано во двор. Избега за стерилизација и преплашена се крие. Пробав два пати да ја фатам но безуспешно Ве молам за совет . фала ви
Најоткачената, најубавата, уникатна женска beagle На моменти знае да ме извади од такт пошто е инат невиден, ама ја сакам повеќе од се на светот!
Би ве замолила за мала помош. Кои кучиња сакаат најмногу деца. Сакам да земам куче,и дома да го чувам. Фала однапред.
Многу сакам животни, така што имам мало животинско царство. Имам папагали, мачка една дома и кај баба во село имам 3 кучиња и мачиња многу имам, имав 4, сега има и мали не сум била скоро. Само и носам некои што ќе ми излезат на улица мислам дека уште едно ако и однесам нема да ме прими кај неа