Па иста големина се, нема некоја голема разлика. Јас живеам во стан и ги имам 3 Scottish. Пребарај на фб по групите или ако има одгледувачница уште подобро.
Decki, ITNO prodavam masko kucence bishon frize,staro 2godini, so zdravstvena legitimacija, site vakcini primeni, cuvano so ljubov i sakam da go dadam isto na nekoj sto ke go cuva i saka bezuslovno. Nazalost, go davame zaradi alergija na bebe Kontakt: ana89d@yahoo.com.
Куче Името и е Ванда и сега има мали кутриња, по раса е Jack Russell, многу е мила и интересна. Па еве доколку некоја членка е заинтересирана за кученце од оваа раса, имаме 5 машки и 3 женски, родени на 11 Април, вакцинирани и поричистени. Слободно пишете ми за повеќе информации за слики, цена и итн.
Не знам дали е за тука... Имав мачор, многу беше мирен често доаѓаше мачка да го закача ама не знае да се брани или не знам што беше, сега ми го нема веќе 4 дена, го барам низ населба ништо, има ли шанси сам да се врати? Знаат ли мачките сами да се враќаат ако не отишол многу далеку? или толку од овој мачор? Можеби е смешно ама воопшто не ми е сеедно
Не губи надеж. Мојот го немаше 15 дена, па се врати. Продолжи да го бараш, ако можеш и во соседната населба. Покажувај слики на минувачи, можеби некој го видел.
Пишав и во темата "Аквариум", па ајде и тука. Ќе ве молам за брз одговор. Имам рипка која ја чувам во кугла веќе 8 месеци. Секоја недела и ја мењам водата, пред да ја сменам водата оставам да отстои ден. Процедурата за мењање на вода ми е истата, ама овој пат кога и ја сменив почна чудно да се однесува. (Да напоменам водата не беше ни ладна ни топла, имаше ден отстоено.)Само лежи доле на камењата и не мрда, ниту јаде. А уште диши, пребрзо и е дишењето. Веќе 2 дена така. Од што може да е тоа? И дали ќе помине, не знам што да правам.
Здраво, ми треба помош како да фатам едни маче. Мачето е мое чувано во двор. Избега за стерилизација и преплашена се крие. Пробав два пати да ја фатам но безуспешно Ве молам за совет . фала ви