Кое е вашето дрво?? Платан (Верност) - јаки, мускулести, одговорни, земаат се што ќе им пружи животот, задоволни, оптимисти, лакоми за пари и награди, мразат осаменост, страстни љубовници на кои никогаш не му е доста, верни, навредливи, нестабилни, педантни и безгрижни. Се е погодено
Кое е вашето дрво?? Брест (Благородност) - пријатни фигури, облечени по вкус, кажуваат гласно тоа што не им одговара, имаат тенденција да не простуваат туѓи грешки, весели, сакаат да сакаат, но не и да припаѓаат некому, верни и искрени партнери, сакаат да донесуваат одлуки за други, благородни, великодушни, со смисла за хумор, практични. баш така..не простуваат туѓи грешки, весели, сакаат да сакаат, но не и да припаѓаат некому, верни и искрени партнери
Кое е вашето дрво?? Смрека (Сигурност) - обично многу убави, умеат да бидат несреќни, сакаат луксуз, добро здравје, не се срамежливи, покажуваат тенденција да гледаат на другите луѓе од височина, самоуверени, одлучни, нестрпливи, сакаат да влијаат на другите, талентирани, оптимисти, чекаат права љубов, способни да донесуваат брзи одлуки. - Kako mene
Кое е вашето дрво?? Се е точно освен дека имаат тенденција да не простуваат туѓи грешки, ова не е точно бар според мене, мислам дека секој заслужува втора шанса. Како сакаме да ни простат на нас ако ние не знаеме да простиме. Никој не е совршен и безгрешен.
Кое е вашето дрво?? Жална врба (Меланхоличност) - прекрасни но полни со меланхолија, атрактивни, многу духовити, сакаат се што е убаво и вкусно, сакаат да патуваат, мечтаат, неуморни, комплицирани, искрени, може да се влијае на нив, но со нив тешко е да се живее, посакувани, имаат добра интуиција, патат поради љубов, но понекогаш пронаоѓаат партнер кој им дава потпирка точно
Кое е вашето дрво?? шармантни, скромни, полни со разбирање, знаат да остават впешаток, активни борци за социјална правда, омилени, чувствителни, комплицирани љубовници, искрени, толерантни партнери, поседуваат вистинска претстава за правилности. НИКОГАШ ПОТОЧНО!
Кое е вашето дрво?? Лешник (Исклучителност) - шармантни, скромни, полни со разбирање, знаат да остават впешаток, активни борци за социјална правда, омилени, чувствителни, комплицирани љубовници, искрени, толерантни партнери, поседуваат вистинска претстава за правилности. Стварно сум ваква!!!А и обожавам лешници..
Кое е вашето дрво?? Смоква (Осетливост) - многу јаки, самоволни, независни, не дозволуваат спротивставување или кавги, го сакаат животот, фамилијата, децата и животните, хумористични, сакаат безделничење и слободно време, интелигентни. Потпис и печат. Се согласувам. Само тоа животните ме бунат, ич не ги сакам.
Кое е вашето дрво?? Смрека (Сигурност) - обично многу убави, умеат да бидат несреќни, сакаат луксуз, добро здравје, не се срамежливи, покажуваат тенденција да гледаат на другите луѓе од височина, самоуверени, одлучни, нестрпливи, сакаат да влијаат на другите, талентирани, оптимисти, чекаат права љубов, способни да донесуваат брзи одлуки.
Кое е вашето дрво?? Жална врба (Меланхоличност) - прекрасни но полни со меланхолија, атрактивни, многу духовити, сакаат се што е убаво и вкусно, сакаат да патуваат, мечтаат, неуморни, комплицирани, искрени, може да се влијае на нив, но со нив тешко е да се живее, посакувани, имаат добра интуиција, патат поради љубов, но понекогаш пронаоѓаат партнер кој им дава потпирка.. Спојлер па да ви кажам искрено се пронаоѓам овде
Кое е вашето дрво?? Лешник (Исклучителност) - шармантни, скромни, полни со разбирање, знаат да остават впешаток, активни борци за социјална правда, омилени, чувствителни, комплицирани љубовници, искрени, толерантни партнери, поседуваат вистинска претстава за правилности. Се пронајдов,посебно во ова болдираното
Кое е вашето дрво?? Јас сум на границата во Јаболко. Дечко ми е Смоква. Читав и за мајка ми и сестра ми. Во своето се пронајдов, и ми се допаѓа се што пишува за личностите за кои читав.
Кое е вашето дрво?? Од сето ова само со уметничка душа, добри организатори, наклонети да филозофираат, сигурни во секоја ситуација ова е погодено. За другото нема врска. Посебно за несигурноста. Спротивност од тоа сум.
Смрека (Сигурност) - обично многу убави, умеат да бидат несреќни, сакаат луксуз, добро здравје, не се срамежливи,покажуваат тенденција да гледаат на другите луѓе од височина, самоуверени, одлучни, нестрпливи, сакаат да влијаат на другите,талентирани, оптимисти, чекаат права љубов, способни да донесуваат брзи одлуки. 9-28 февруари За мене, за син ми и за прва братучетка. Да, можам да кажам дека тоа е тоа.
Брест (Благородност) - пријатни фигури, облечени по вкус, кажуваат гласно тоа што не им одговара, имаат тенденција да не простуваат туѓи грешки, весели, сакаат да сакаат, но не и да припаѓаат некому, верни и искрени партнери, сакаат да донесуваат одлуки за други, благородни, великодушни, со смисла за хумор, практични. Дрвово има доста голема поврзаност со мојата личност и карактер.