Извини брат и јас што веќе 3 години ко на машко ти се обраќам П.С. Се кладам дека после ова, најчесто прашање што ќе ти го поставуваат на форумов е дали си машко или уствари женско П.П.С. А... трудна ли си?!?
Последни прашања што ме ежат и од кои бегам ко ѓаол од крст : - Што чекате бе вие / Ајде кога трето ? Чекаме ти да ни пуштиш согласност дека смееме да " работиме " на трето дете , па да почнеме - Сега вие го чувате кучето или золва ти ? И ние и золва ми . Кој кога стигне . Кучето нема само еден газда . И децава дури му се газди . Сите ги познава и со сите игра , и за разлика од други шарпланинци , до сега е послушен и добар . - Абе и маче имате ? Е не бе , ќе го фрлам на улица маче од 1 месец . Мајката на мачето ја изгазија , и сега што требаше ? И него под кола да го фрлам ? Епа нема . Ако треба и нему мајка ќе му бидам , ќе го хранам со шприц , ама ќе живее . И тоа е душа , исто како дете мало е . Безпомошно и само . - Ти си ослабела ? За инает ќе ослабам . Т.е и не мора да ослабам . Некои мажи и ваква дебела ме загледуваат , ако ослабам ќе чекаат пред врата да излезам ќе ме тепаат комшивкиве , не за друго - Каде е маж ти ? По к**ви . Многу луѓе пикаат нос каде шо не му е место . Со нив само саркастично . Може не сакам трето дете , може јас сум одлучила дека немам место за кучето дома па сум го оставила на золва ми за да не се гуши во куќава , можеби свекрва ми сака мачки , можеби мм е на терен итн .. Аман веќе . Комшивка што не ми е ич блиска , само прашува дали е свекрва ми дома , золва ми што прави , дали ќе дојде .. најлошо е што женава има дуќан - колонијал . Е ај оди купи леб да те видам . Невозможна мисија .
Те боли вака кога лежиш? - Хммм... не бе.. мавнам по 2 апчиња против болка на 6 саати, мавнам некој диазепам и рамно ми е до Солун.. И тоа најиритантното.. Ааа кога ќе станеш? Уште не стануваш? - Еве сега..одма / Не бе, со мерак лежам
Еве да довршам партија. Вежбаш БЏЏ Капу? Црн појас кога? Граунд гејм стронг? Кикбокс кога? Боксинг кога? Како е рвањето?
Како ти е сега во брачни води? Второ кога? Што си се здебелила толку, пак трудна да не си? Крштевка кога планирате? Со свекрвата, свекорот како се согласуваш? Мајка ти доаѓа на гости?
Зошто си толку слаба да не си на диета? кога ќе ми го каже некоја ова ми иде да речам а ти зошто си толку дебела да не треба на диета
Зошто кај одиш орли водиш? Сите можат само ти не можеш? Зашо мора секогаш со секоја да усереш? Тие 3 се најчести овој месец