Кога ќе се мажиш пак? Ова од моите дома фамилијарно и пошироко..дека еднаш бев омажена.. одговорот е "не се мажам повеќе" имам дечко живееме заедно и тоа е тоа. Брак на папир нема.. кој ке трча ппосле да менува документи во случај на развод па и кога ке се мажам мачен процес.. Мислат све е до мажењето..не излегле ппдалеку од праг на кука да видат дека се живее и подрукчие
Значи ни на новиов не му веруваш а? Море врзи го таму више кога си решила да бидеш со него. Ако ништо друго, бар ако се разведете ќе ти плаќа алиментација за детето.
Јадеш нешто ти? Што си толку слаба? Ова прашање толку многу ме нервира. Посебно кога е поставено од познаници,небитни луѓе. Јас имам огледало ,сум се видела во него и без да ми каже некој знам дека сум слаба Не прашувам никој Зашто е дебел или зашто е слаб. Сметам дека е навредливо.
Дали си од Русија ? Зборуваш ли руски ? Баш преска се јави хаусмајсторот, утре ќе дојде треба да среди нешто и на телефон ми ги постави баш тие 2 прашања. И не само денес, многу често , се тоа па тоа ме прашуваат. Штета што не сум русинка, барем ќе им држев прватен курс по руски.
Не само шо не го знам рускиот туку не го ни разбирам Поради изговорот ме мешаат луѓето , очигледно им звучам ко да имам руски корени