Што праат малите ? Па растат и бељи прават човече што да прават друго мали деца сигурно нема садови да мијат И како бракот ? Брак ко брак шо има да ви оправам на вас што ве гледам максимум трет пат во животов А што вака млада си се омажила ? За ќејф Овие прашања ме вадат од чевли не можам да ги смислам , а ги слушам секој трет ден , од луѓе што сум ги видела 5 пати највеќе ниту сум блиска со нив а по ваквите испади не сакам ни да бидам
"Тетоважата вистинска ти е?" (не, секој ден ја лепам на кое место сакам) Чести се и оние од типот: "Ај до кај сте, кога ќе се земате?". Ама не ги сфаќам сериозно.
Ќе даеш ли да се јавам доо оној,имаш бесплатни нели? Секој ден по 5+ пати го слушам воа и сеод исти луѓе
Да не има нешто ново? И тоа по 5 пати откако ке набројам се, ама чекаат да кажам "труднааа сум" оти тазе мажена. Е кога ќе дојдат до тоа турдна да не си? Па не, вечер планираме.... Оооо каков народ!
Ајде уште малку зетот...Спремаш ти мори нешто за мажење?! Ајде време ти е Овие глупости од баба ми секој ден ги слушам