Без разлика на тоа дека студирам дека сум 20 и кусур и 40 коќе начукам секогаш ме следи то проклето смрдливо прашање: КОЕ ОДДЕЛЕНИЕ СИ? Стварно се нервирам
Koga ke mu pravis bratce na sin ti? ili..... Trudna si????? Aman, lugeto se naicile da na 3-4 deca, a ne 1
- ''Вештачки ти се ноктиве?'' - ''Косата омбре ти е?'' (Косата природно ми е пола посветла, пола потемна) - ''Како во школо?''
Матеа со ј или без?(секојдневие) Кое одделение си? Што јадеше денес? (Мама) Што правевте на школо? (мама) Како си помина на школо (како може освен досадно) Има уште ама не ми текнува во моментов
Дали си трудна ? Кога ќе се мажиш ? Најде ли работа ? А на фемина се жалиш ли за твоите проблеми ? Зашо арчиш пари за цигари ? Што си толку у стомакот надуена ? (Немој да мислиш оти мислам дека си трудна, тоа почна на сите да им смета,знам) Шо јадеш толку ?
Пак не си отворил да се проветри, цела куќа мириса (смрди) на влага? (иако цел ден биле отворени и прозорци и врати за да се проветри). За разлика од влагата цигарите не им мирисаат и не им смрдат, а кога ќе влезеш во собата се е зачадено како да е фрлена димна бомба.
Уште играш Дота? -не, пројдоа 15+ години. Зашто пушиш цигари? -зашто 15+ години пушам. Ке се жениш? -да, од убајни да има дел владата. Зашто? -евенезнам.
Оу мај Год, цело време до сега мислев дека си машко заради никот.Ме мавна бед сега .Ако сум ти се обратила во машки род извини.