На мене највеќе од машките Филип,Мартин и Стефан..има и други ама овие највеќе..а од женските Мартина,Лора Па пишете и вие некои А ако има некоја ваква тема слободно ја заклучите
Ти се допаѓа моето имееееееее Инаку мене од машки омилени Матеј,Тео,Лео,Алекс,Филип... А женски,сакам некој необични и не толку чести,како на пример Шарлота,Франческа,Теона,Лара,Сара,Лана итн.
Од машките : Петар,Филип,Денис,Никола... Од женски: Ева,Лина,Сандра,Леона,Ина(моето хехе), Стефани... други не ми текнуваат во моментов
Мене од машки ми се свиѓаат: -Лео (најмногу) -Вилиам -Марко А женски: -Патриција -Александра -Антонела -Изабел -Паула
кристифор ,лоринда , фернандо , каталија , марко ,кристијан , каталин , јована и не ми текнуваат други .
Ерик, Емре, Стефан, Николае, Николај, Емануел, Аднан, Никола, Бојан, Филип.. уше има не ми текнуваат други и моментов.... Ангела, Елена, Мирјем, Емануела, Каталина, Луз, Ева, Хана, Блер.. и уште многу други
Женски:Марија,Дајана,Талија,Вања,Синоличка Машки:Илија,Петар, овие имиња ѓи обожавам некако ми се моќни