Одлична сум, само лани имав една четворка на екстерно и поради тоа имав просек 4,93. -Јас уште од сега сум цврсто решена и си стојам на одлуката. Биологија и хемија ми се омилени предмети, математика не сакам многу, значи медицина е идеално школо за мене. Ама како што кажа @crimson, тоа е твоја одлука. Размисли убаво, што сакаш најмногу, за што те бива... Можно е и да го промениш мислењето, а истото важи и за мене
Сакам и јас биологија многу,а математика труп сум,а физика знам многу и повеќе сакам Хемија знам исто така па да израмнувам равенки и триста чуда,тоа обожавам! Француски има во медицина? Прашувам дека ќе имам кец и ништо не знам и не го сакам јазиков!не знам сега како имам петка во основно али океј е се препишува
Па не е многу тешко, втора според мене е најтешка од сите четири, затоа пак трета е мн лесна, сега за четврта нз сеуште.
-Па јас и ти исти сме И јас тоа се плашам, ич не го сакам францускиот јазик, а петка имам Некои ме плашат дека ако во основно си учел француски, мора да учиш и во средно, ако тоа е вистина школото потешко ќе оди Ако може некој поискусен да пише дали ова со јазициве е точно, ќе му бидам многу благодарна!
Ако одиш и ти во медицина баш би сакала да се запознаеме леле мн сакаааам! едвај чекам!! Мислам дека во медицина нема да има француски дека англиски и латински ќе има can't waitttt
И јaс сaкaм дa се зaпишaм медицинa нo незнaм дaли ќе ме примaт oти сум oд друг грaд, oд Кaвaдaрци. Слушнaв декa вo интернaтoт вo Д-Р Пaнче Кaрaѓoзoв услoвите биле лoши, кaтaстрoфaлни дaли е тoa вистинa?
@Kimberly11 ќе можеш да се распрашаш за интернатов, ако можиш сепак ти живееш таму. Добро го познаваш градот. Фала однапред
Нема француски во медицина, само англиски @Viki 99 shto ima vrska od kade si za primanjeto?? O.o, mnogu im e gajle od kaj si ti ako imas poeni. I za internatot imame stranici pishuvano, namesto 200 pati sve da prashuvas za sekoja sitnica sto ke ti tekne u momentot, i te molam zemi svrti nazad nekolku stanici i procitaj gi. Stvarno iam pishuvano za toa, samo ti si pishuvas u temava. Imash inbox za vakvi muabeti, pishi mu na nekoj sto sakas i se ke ti objasni veruvam.
Баш сум среќна што нема француски дека ич не ми оди јазиков и не го сакам Срценце,дека сум решена да се запишувам тука,може ли да ти пишам порака таму некаде пред уписите околу јуни и да те прашувам? мислам ако може
@srcence1607 Фала ти за информацијата, се ослободив од голема грижа. @Viki 99 Не се секирај па и ти. Ехее, имаме време до уписи