@srcence1607 не знaев зa Кoце Метaлец декa му гo смениле иметo. @Kimberly11 ПТТ е шкoлo вo Аерoдрoм, имa смерoви трaнспoрт и шпедицијa, мaшинoвoзaч и други.
Auuu novi Generacii Kec, ide sve gore I gore poplitok pamet od toa amin I toa takvi u tvoja gen, a zamisli narednive so ke se zapisuvaat ubi boze
Многу го упропастија тоа школо. Би ти препорачала во некоја поелитна гимназија да се запишеш, ем повеќе ќе научиш, во 3та ќе си одбереш природно математички Б смер, знаење за струката ќе имаш. Воедно и многу поважно според мене е што ќе научиш како да размислуваш надвор од “кутијата“. Па понатака ќе си продолжиш медицина на факултет.
Јосип Броз Тито Никола Карев Георги Димитров Здраво,нов сум на фемина и сакав да ве прашам за ваше мислење со наставниците во овие средни училишта,за учењето и исто така за просекот за запишување во овие училишта. Во 6то поминат сум многу добар,али седмо,осмо и сега девето ке бидам одличен,дали би ме примиле во некои од овие училишта Фала ви однапред! Дарко.
Во Јосип Броз би требало да те примат,бидејќи минатата година примиле девојче со 3ки и 4ки,меѓутоа потешко бидејќи една година си бил многу добар,а во Карев и Георги(гимназијата,бидејќи има и дрводелски паралелки,затоа кажав гимназијата) тешко,бидејќи јас сум веќе втора година во Георги(гимназијата) и од тие што се запишале таму и кога се запишував јас и минатата година кога бев да си видам што имам на екстерното,тогаш имаше истакнато списоци на запишани и сите што беа запишани во гимназијата беа со најмалку 72-3 поени од максимални 80. А ако сакаш да ти кажеме нешто подетално за професорите што предаваат во сите 3 училишта имаш посебни теми за сите овие.