леле кожни јакни обожавам дома имам 7-8 и не штедам на кошни јакни.. а коа ќе се сетам на кутрите животни мака ми е
Многу ги сакам, преклани си купив црна, лани сивкаста(светла нијанса), а оваа пролет се мислам за кафеава
Јас ги обожааааавам. Ги имам повеќе и едвај чекам да дојде време за да си ги носам. Но имам еден проблем за кој барам решение па се надевам ке помогне некоја девојка. Вака,последната јакна што си ја купив премногу ми се допаѓа, ама проблемот е во тоа што е многу изгужвана и не сакам така да ја носам. Е сега дали има некое чаре да се исправи тоа гужваното некако за да ја носам ?
Имам црна, бела, црвена и сега ќе си купам кремава и ваква-втората или сива се мислам дебелка сум ама мн мн сакам кратки кожни јакни љубов на векот се ми мојата најнова љубов предмалку ги видов
Пред две - три години си купив слу~ајно на попуст кожна јакна од Спрингфилд и сега ми е најомилено нешто за носење. Едвај чекам кога е потопло да ја носам. Не е ни важно одоздола што ќе облечам, јакната е најважна
Јас обожавам кожа, ама имам само една јакна кожена. Здравје боже ќе си изнакупувам уште. И луѓе кожа е кожа, немешајте скај, еко кожа и слично со кожа. Немаат врска едно со друго ни по квалитет ни по цена.
да ви се пофалам си купив нова слична ваква само на рамената има детали како патенти(едната страна на откопчан патент, и така наредени во 3 реда) нешто