Продавам оргинални тестери. По ниски цени Прада парадокс е најновиот исто и ланком Продавам бидејќи работам со нив и ги добив но не сум нивен обожавател
Продавам: AVON Perceive for men Парфемот е нов, само 2 пати е прснато од него. Цена: 600 денари, 100ml AVON Attraction Men 30ml Парфемот е нов, изваден е само заштитниот целофан. Цена: 150 денари И пудра од LUSH-Fairy Dust само 2 пати нанесено со памукче. Цена: 500 денари Може и предлог-цени. Испраќам по карго.
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СО ЗАШТИТЕН ФАКТОР SPF 50 ACTIVE SIN SENSITIVE DOCTOR'S SUN За Цел Ден Да Сте на Сонце, Безгрижно и Без последици Цена 300 дeн
Здраво! Имам две пакувања од кремата A313, од која едната е отворена бидејќи ја пробав на мојата кожа и мислам не ми одговара бидејќи ми ја зацрвенува кожата и ме чеше. Доколку на некоја од вас и треба кремата, пишете ми. Регион- Скопје
Здраво девојки. Со надеж дека нема да имам алергија на ладен восок си купив цел сет за депилирање, но за жал исто реагирам. Ако сте заинтересирани цел сет од апаратче, восок патрони, ленти и масло за отстранување го продавам за 1200ден иако се платив 2500ден. Се е земено од Glam beauty. Се е од italwax - се користат по салони професионално