1. Лосиони за тело: Victoria's Secret - Secret Charm и Victoria's Secret - Aqua Kiss 2. Estee Lauder Double Wear - Течна пудра 3. Кармини: YSL - Faubourg Peach, Estee Lauder - Black Cassis и Tom Ford - Black Orchid
Мојот непребол, MAC Heroine. Се вадам некако со L'Oreal-от, ама кога еднаш ќе пробаш кармин од MAC, се знае.
Кој е тој на Лореал Мешелко? Јас имам едно 3-4 кармини слични на оваа боја, ама сепак толку различни.
L'Oreal Color Riche - 290 Plum Passion, Анушка. Нешто многу слично е на Хероината на МАК, иако не е тоа тоа.
И јас се спремав да го земам карминов на Мак се додека не го видов овој на Диор баш една продавачка го носеше и на уста изгледаше бојата баш како на Мак карминот само што овј на Диор е похидратантен.Лично многу ми се допадна дури тогаш се мислав дали да го купам ама викам ај може ќе тркнам до Солун па ќе го земам од таму зашто 6евра плус да давам. И на wet n wild постои кармин ко овој на Мак се вика Ravin Raisin и е многу евтин околу 7-8 евра се наоѓа на ибеј ако и на некоја др фирма постои некој ваков информирајте ме