Здраво девојки Препорака за добро козметичко студио и/или дерматолог,по можност во Аеродром. Ми треба првенствено за одредување на тип на кожа на лице Thanks
Незнам дали си нашла но јас одам кај Верче сега има нова ординација во Центар се вика Дерманова 2000ки е преглед.
Здраво девојки, Да ми препорачате добро козметичко студио (депилација и педикир) во Аеродром/Лисиче со пристојни цени? Имам искуство со Сандра Ексклузив во Аеродром - катастрофално (освен што е нечисто и што го претопуваат восокот, се и многу нељубезни и вулгарни!)
Девојки здраво, има еден салон за нокти во Кисела Вода, кај Чешма спроти Верото му доаѓа, на мапа не можам да го најдам, знае ли некоја како се вика салонот? Ви благодарам!
Топла препорака за dlinestudio во Кисела вода. Девојката чуда прави Депилација прави совршено депилира и салонот е многу чист. Исто и восокот е чист Интима депилира без ниедно влакно. Многу сум задоволна
Здраво девојки. Дали сте задоволни од салонот Афродита С. Дали е чисто? Поточно прашувам за шеќерна депилација?