Типс не е бакшиш, така ги викаат пластичните подлоги за надградба, техника за надградна на нокти е тоа и моето искуство е слично, правев во санте пред 6 години, првите два третмани беа одлични видов ефект, но следните 4 беа буквално само мазнење со исклучен апарат, ефектот џабе фрлени пари За третмани темов, за нокти тања делова
Женски предложете добро козметичко студио за обликување на веѓи во Ѓорче кај што нема да ја утнат работата? Голем скептик сум не знам кај да отидам...
Девојки, препорака за добар медицински педикир во Скопје? Се јавив кај Наиша, меѓутоа ми рекоа дека прв слободен термин им е на 10ти јуни, а тоа ми е малку касно...
Dali nekoj ima iskustvo od Pretty woman vo kapishtec vo crvenite zgradi? Za depilacija I za nokti prashuvam.
Фала ти на одговор, баш ќе ги побарам. Naisha_pedik се наоѓа во Капиштец, и многу луѓе се задоволни и ми ги пофалија дека работат многу добро и се баш педантни.
За педикир се океј ама за депилација се катастрофа! Ни хигиена ни професионализам (девојчето Јана имаше 17год може), во маалски салон е почисто! Сакав и влакната и парите назад да си ги барам