Некој козметички салон во околина на Ѓорче,Влае,Карпош кои прават добри антицелулитни масажи да ми препорачате.
СИЛУЕТТЕ во Сити Мол има-сум слушнала само пофални зборови за целулит за кај нив-јас не сум била значи само од слушање!
zdravo devojki, jas sum nova vo vaseto golemo drustvo bi sakala da mi odgovorite kade da odam na ladna depilacija, tuka citam mnogu saloni, ama navistina ne znam koj e dobar negdeka vo okolina na karpos, kapistec... dajte nekoe vase iskustvo...pozz
Јас после 4ри години во Скопје не си имам најдено некој соодветен козметички салон каде што ќе ми ги средат веѓиве, а притоа да немам дупки или да немам влакно (или повеќе) вишок, бидејќи заборавиле да го тргнат. Досега само 3/4 пати имам одено на депилација на веѓи во Скопје, зошто незнам каде да одам, а да ме средат убаво. Затоа ќе ве замолам да ми кажете некој козметички салон во близина на Симпо (тоа на Партизанска) и да ми ги скратите маките ?
znaci vaka, jas nemajki kade si zkazv vo eden od salonite sto vejke se spomenati, go najdov na popust i si vikam aj da probam, se javiv no mi kazaa deka popustot zavrsil, pa mi bese sram da gi odbijam i si zakazav... nudea ladna depilacija ama jas se odluciv za topla, kompletna depilacija za noze,intima, race, pazuvi i lice me cinese 850 den, i veruvajte nikogas podobro ne sum bila sredena, mestoto bese cisto,vosokot za intima,pazuvi i lice cist, me mackaa so nekoi gelovi za posle depilacija, mi dadoa nivni hartieni gajki, me ponudija kafe,caj sok bozeeee pa kolku bea ljubezni, extra od mene imaat cista 10, a ne e nekoe luksuzno mesto za taka da te tretiraat ama ete, jas si se srediv i odlicno mi e
Не сум го приметила Силуте во Сити Мол фала за информацијата ,уште да видам со цени како се да не се гастрономски инаку ке треба да чекам некоја акција за попусти .
Сеуште сум во потрага по добар козметичар (за депилација зборам..) ако може ваше мислење за: -козметичко студио Сена (Чаир) -козметичко студио Венера (Аеродром)
Девојки дали некоја од вас со осетлива кожа може да ми препорача некој салон во Скопје каде прават топла депилација ама да сте задоволни...јас имам нависитна преосетлива кожа и проблеми и не можам веќе да трагам по козметички салон каде ќе има и добри хигиенски услови и прифатливи цени и професионален кадар...
A zosto ne probas depilacija so sekerna pasta , se prodava vo Zegin i vo site Cosmo drogerii ..So edno parcence sama se depiliram celi race i noze...
Пробав ама мн. се изгорев...и си реков дека веке нема сама да пробувам со шеќер,може во козметички салон ама сама-не
Девојки слушнав дека некаде во Аеродром имало салон што депилирал со шеќерна паста Некој да не знае како се вика или контакт телефонче, адреса да ми даде било што (во ПП се разбира)....
Незнам колку ми е прашањево на соодветното место, ако има некоја друга тема,преместете го. Моја блиска пријателка отвара козметички салон и сега дали за отварањето се носи некој подарок и ако се носи, што да и купам ?
Можеш да и купиш некоја декорација за во салонот, во боја за да и одговара, слика, вазна, скулптура... и на отварање секогаш се фрла пари на подот
^ Прв пат слушам за ова со фрлање пари, иако памтам дека баба ми ни има фрлено парички во тукушто купена кола На отварања носам најчесто пијалок и цвеќе, и генерално тоа се носи по отварања на било какви локали/салони/ординации/фирми. Нема утка со пијалок и цвеќе, и во таа фрка и гужва нема време за подароци и муабети за истите. Чим ти е блиска личност, накнадно подари и нешто за салонот.
ДЕВОЈКИ јас добивам добронамерни лични пораки, демек задоволна муштерика ми препорачува добар салон во дебар мало,кога таа истата се фали дека отвара нов салон во дебар мало и си бара фризерка за работа, дали вас ви се случува истото? поврзано е со темава бидејки добив одговор на поставено прашање од пред 7 месеци!!! да поминеше со една порака ОК, ама не е така...