Има едно козметичко студио во Аеродром, "Be Unique" и мнооогу сум задоволна од сите услуги,таму одам и јас,и мајка ми и другарки,и не менуваме..Не е многу познато мислам дека е релативно ново,од пред 1-2 години,ние така едни од првите го откривме и се усреќивме,цените се нормални,ни превисоки,ни прениски,а за веѓи е 50 ден а искрено би ги платила и 150,прекрасни се,нокти прави прекрасни жената,гелни,на вашите,секакви.Козметичарката работи без грешка и од секој потег се гледа дека си ја сака работата..топло ви ја препорачувам
Кај поликлиника Јане Сандански во новите згради е,одма на улицата за накај Тинекс,имаат фб страна еве https://www.facebook.com/Be-Unique-995257743901169/?pnref=story
и јас одам кај неа ... особено ми се допаѓа што си знае ред, таму си сама никој нема да чека и да создава напнати ситуации ... жената супер си го планира времето ... и доста чиста е ...
Се наога во Ново Лисиче кај школото за странски јазици ЕЈ БИ СИ или поточно кај спортцкиот центар -Дупка на паркингот кај ројал бургер лесно се наога и нема да згрешиш
Некоој салонн во велес ? Да ми ги средат веѓите и некои др деловии неможам веќе дома самаа помошш плсс фала однапреед❤
Zdravo devojki, predlozete nekoj kozmeticki salon vo Veles za intimna depilacija, od kade ste zadovolni? Blagodaram odnapred
Дали некој има искуство со Skin Solution или со Био Аестетик (Аеродром кај Бисер)? Гледам имаат попусти со купони, па некој ако знае нешто да ми каже.