Дали некој има искуство со салонот Тренд Ас во Кисела Вода? Поточно, за масажи и третмани за целулит/слабеење?
Девојки, препорачајте некое студио за депилација во кисела вода, во близина на економското. Може и некоја што си работи дома.
Овластен салон се, ги има на официјалната страна на Biologique Recherche: За услугите има на македонската веб страна, ама не познавам никој што бил на третман да сподели искуство. Инаку производите ги користам, оригинал се со QR код за автентичност. https://www.biologique-recherche.com/mk-mk/
Дечки здраво, барав каде да прашам па некако најсоодветно ми се виде. Предложете ми салон за гел лак исклучиво во центар/скопје. Фала
Ве молам за препорака за салон за депилација (или некоја во домашни услови), околина Карпош 1,2. Благодарам
Здраво, дали некоја била во A.G center, на турбо сауна? Се наоѓало негде кај стара чаршија. Ако може некој да сподели искуство Pleasure, vo Karpos 1
Ulica Mirche Orovcanec 25,ako znaete kade e slatkarata Mozart, odma po ulicata kade sto e Mozart skroz pravo i od leva strana ima tabla Pleasure, moze po adresata da gi najdete na google maps,vo blizina e i univerzalna sala samo mozebi se malce poskapi 1200den negde mislam bese celosna depilacija. A ima i uste edno Luxor se vika odma sproti Roosevelt bar vo zgradata ima i tamj edna tabla se gleda,sproti toa Vardar taxi kompanijata sto e do Roosevelt bar )
Здраво. Барам козметичко студио во Ново Лисиче, конкретно за депилација ми треба, па доколку имате предлози за некое место што ви е испробано и од кое сте задоволни, би ви била благодарна да ми препорачате. Фала однапред, поздрав!