Девојки дали знаете некој козметички салон кој што следи трендови и можеби ќе биде заинтересиран да работи со сертифицирана органска козметика ?
Задоволна си? За депилација или и за нокти? Извини вака ако може да ми споделиш инста или фб да ги контактирам.
За депилација до сега само. Имам број на тел. ако сакаш да ти дадам, а иг или фб не знам. Дури одев во кам така наидов на салонот.
Јас имам отидено во силуете и сум задоволна. 800 ден беше педикир со лакирање класично, значи не гел. Супер ме среди девојката
Препорака за салон за депилација во околина на К. Вода и по можност да имаат лесна рака при депилирање?
Предложете салон за педикир и масажа околина Кисела Вода или Аеродром најбитно ми е да не се љубопитни и да ти поставуваат 100 приватни прашања. Преку Групер бев во еден салон во Кисела Вода првиот пат за педикир жената што работеше кога почна да ме прашува кај работиш, што работиш, кај живееш, колку време си во брак, па дали имаш деца и друго, ај првиот пат викам досадно да не биде муабет ќе тераме. Следниот пат на масажа кај истата жена истиот хорор кај одиш да се релаксираш она истите прашања, ме напна се изнервирав одиш на масажа Не на исповедање.