Кои апликации(за чат/запознавање) ги користите?

Дискусија во 'Сингл' започната од jackal, 27 април 2015.

1. Sloboden

Sloboden Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2025
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Дај Боже и јас да ја најдам тука :D

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Ако сте дошле на форумов само за да најдете девојка и тоа го искажувате јавно, нема да најдете.

На Lelebre му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Macedonianbro

Macedonianbro Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    38
    Во Скопје кога сум,Irish Pub,во Солун кога сум во стан,во Mpakal Thessaloniki

а ти, веројатно некаде,негде,нигде,некаде,ич?!

4. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Јас нигде и со никој. Неидна женска не ме сака. ;(

5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.103
    Допаѓања:
    174.297
    Леле дошле на форум женска да барат.
    tumblr_mhxzdiYKm41rwx83mo1_500.gif
    Едно е да зборниш со некоја и да кликните на муабет и да си ко "па ок, ова можи и има потенцијал", друго е да дојдите за женска да барате. Женски простор е аман остајте да е безбеден.

На MarigoldA, Peppa Pig, sweet-cherry и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Во краток временски период многу машки се зачленија и тоа такви што сакаат да си најдат женска од тука или нешто за ,,онака".

Не знам каде го дознале форумов, но дознале дека тука женските пишуваат и си ја виделе шансата за тоа, па ајде сега навали народе.

Едно е да доаѓаш со чисти мисли (како мене), а друго е да доаѓаш за да си фатиш некоја девојка.

Јас од прв ден кога дојдов на форумов, не бев за тоа да си фатам девојка на форумов, а и сеуште не сум и нема ни да бидам.
    Просто не сакам девојка од форум.

7. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.256
    Допаѓања:
    21.234

Reverse psychology прајш сеа те знам ја шо љисица си :devil:

На senjorita-v и Tam4yy им се допаѓа ова.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    13.950
    Ама не те чита.. ;(

Тие шо идат со намера да упецаат, легендата вели оти си остануваат со прстот у уста. ;(

Остајте на спонтаноста нешто, на сила не бива, ни бивало, ни ќе биде. :)

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Касија

Касија Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    8.729
    Не знам како го замислувате тоа запознавање со некоја и фаќање женска тука на форум, ама дефинитивно не вака ко што го правите и не дојдени само за тоа.

Значи едно е со некого да се сретнуваш низ теми на форумов, да имаш некаква интеракција, поклопување со ставови, интереси, уметност или слично, па да пишеш приватно па од тоа спонтано да излезе нешто повеќе, друго е вака да дојдете како со оглас во весник.

На Izaabella, CameliaMiller, Scott Weiland и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.366
    Допаѓања:
    41.744
    Е добро де, ги имаш и овие као спонтано шо се тука, па нема членка шо и се немаат убацено, само јавна тајна е тоа...

Грото и се зачленети тука да упецаат нешо, па виделе нема нишо али си се нашле у муабет и останале...

А дека не се омрсиле онака рекреативно, чисто сумњам... :D

На Mumoftwo30, Puellapulchra и Hoping им се допаѓа ова.
  11. Касија

Касија Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    8.729
    Има секакви, верувам дека многу мажи тука се дојдени со такви намери. Има дојдени за дружење чисто и активни по различни теми, некој за да упеца нешто или за швалерација. Е сега има и жени што си наоѓаат швалери тука. А некој си наоѓа врска.

Во глобала нема ништо лошо во тоа спонтано да излезе нешто со обострана заинтересираност и кликање, ама ако мислат дека со директно пишување во лп без никаква интеракција или па вака со огласи барам жена или манијачење по љубовни и сексуални теми ќе успеат да фатат нешто, тоа тешко.

На Scott Weiland му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Au revoir

Au revoir Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2025
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    57
    Колку да се допишувам ама штета мн малку луѓе има од Мк unnamed.png

13. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.256
    Допаѓања:
    21.234

Мене слабост ми се латинките, има ?

14. Macedonianbro

Macedonianbro Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    38
    omg (facepalm)

со ваквиот пристап да удирате одма тикети и стереотип не ме чуди што има поголема празнина и јаз и се е поголема помеѓу македонските млади осамени девојки и осамени момци.
    Не е секој ист!
    Не е секој со иста потреба!
    Не е секој со исти вкус!
    Не секој исто дише во исто тело!
    Не е секој богат!
    Не е секој со исти менталитет!
    Не е секој со иста душа!
    Не можам да ве разберам понежниот пол барем да имавте ум и разбирање од психолошки агол дека секое машко не е исто,дека секој е различен,дека секој не само секс секс и само секс,туку сака некој покрај него да го контролира,да го подобри,да биде добар човек,да биде подршка,да дели живот
    мислам не знам што да ви зборам.
    Зборам како обичен човек и дека е се стереотип,стереотип и стереотип. Голема (n) за повеќето женски членови тука!!!!

Само видете се!!!

Доаѓаат некои како последен чекор јавно зошто тоа е и последно решение што можат да направат и дека не мора да значи дека го сакаат тоа од корист за секс туку од потреба и помош за партнер.Значи пробале и приватен разговор и зближување и создавање пријателства но кога една страна само е сериозна и дава иницијатива без реакција од другата страна тогаш што да се прави,кој е следен чекор?
    Дека немало поклопување на ставови,па покана па на крај и одбивање од несериозност или пак форум е и кој ќе знае само да се тепа време без грижа дека другата страна гледа нешто кон тебе,ќе гледам да помине време е и до каде иде ќе оди едноставно нема решение.
    Си нашол некој сличен по карактер,си пробал да започнеш комуникација,си пробал да поканиш на кафе,еднаш,два пати,три пати,немал време,или е на работа или пак трето,едноставно кажи и не ми губи време и кажи дека извини ова ми е само забава,не гледам ништо во тоа и стави до знаење дека и другата страна дека нема ништо.
    Само е малтретирање и губење време зошто некој не разбира дека не е играчка.

На Irenaiki му/ѝ се допаѓа ова.
  15. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.103
    Допаѓања:
    174.297
    Мажи на женски форум/простор кој се со едина цел да дејтаат е нарушвање на безбеден простор. Ова е пред се женски простор после се останато, а последно активен дејтинг сајт. Cry me a river дека нЕ сЕ сИтЕ иСтИ.
    tumblr_mhxzdiYKm41rwx83mo1_500.gif

На MarigoldA, CameliaMiller, Angie1432 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Касија

Касија Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    8.729
    Забораваш дека форумов не е дејтинг сајт. Ако се случи некое зближување, дружење или врска спонтано меѓу членови кои редовно се активни тука е друго.
    Но да оставаш оглас и да очекуваш некоја која не знае ништо за тебе, а притоа си анонимен на форум директно да ти пише, тешко.
    Труд треба, ако сте осамени, дружете се, пишувајте активно и на социјални мрежи и оставете на спонтаност. Не ви должат жените ништо.

На Mumoftwo30, Puellapulchra, CameliaMiller и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Au revoir

Au revoir Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2025
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    57
    Има од латинска америка шпанија итн итн

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Е сега не не ставај сите во ист кош. Јас ниту една членка не знам на социјални мрежи, а каму ли во живо.
    Не ми е ни намера.
    Сандачето со пајажина ми е, не сум пишувал со некого во приватна порака одамна. Како Спајдермен да живее таму.

Лесно ќе препознаете кој за што е на форумов. Поготово за машките, но да не ставате сите во ист кош, како да сме сите за истото дојдено, не ти е во ред.

19. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.103
    Допаѓања:
    174.297
    Добро со мувата на капата сте шо се препознавате сегде па се правдате? Ако не се препознавате - честитки!

Џизс.

На Izaabella, CameliaMiller, Scott Weiland и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Компир Манџа

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.374
    Не, не се препознав. Погрешно ме сфати. Сакав да кажам дека не сме сите машки исти, како што и сите женски не се исти.

Не мора одма да значи ако сум ти реплицирал, сум се препознал.

Пиис. (highfive)