Знам шо кажа. Кој не се препознава - нема нарав да се докажва за ова пошто 1001 пат зборано е во кој контекст се кажва и устата павлака ми има фатено да објаснувам. Маж кој не се препознава и е сигурен во себе не осеќа нарав да скокни и да исправа криви дрини дека "нЕ сМе СиТе ИсТи". Едноставно знај и то е негова вистина.
Aко може да прашам дали кога имаше платено претплата на тиндер имаше мечеви ? Дека јас имам претплата на друга апликација и се мислам дали и таму да си ставам
Ќе платам, ама дали ќе имам мечеви со претплата? Бидејќи без претплата немам ти после претплатата имаше ли многу мечеви
Нема да имаш. Не мора да плаќаш за дејтинг апликации знаеш? Бесплатно е и да се мечнеш и да се запознаеш.
Знам ама како да ги немам само ми стојат така бидејќи со никој не се допишувам.. Само прашувам дали би имало разлика ако платам претплата
А баш ни еден ни еден меч немаш? Значи правиш нешто погрешно... можеби имаш лоши слики, личиш фејк профил дека си, немаш доволно податоци напишано...
Има нешто демек платината за појче да се рекламираш ама не го плаќај. Иначе плати само доколку,имаш меч за да можиш да видиш кој ти стегнал.
Хахахаха немам фејк слики и баш се трудам да не ми се простачки и да се на избрани места... Поима немам зошто можеби сум грд
Никој не е грд само не е погоден моментот. Грдите луѓе имаат лоша душа, а ти ми делуваш на добар. (No homo )
Фала многу на позитивните зборови баш ми значат.... Се допишувам со една од Нигерија неколку денови... Па се мислам дали е изводливо ако дојде момент до тоа да ја викнам на еден месец кај мене гледам дека авионските карти се ефтини по 500$
Ништо нема од Тиндер во Македонија. Да си во Германија, да. Ама за во Македонија да плаќаш, не се исплати. Попрво ќе најдеш женска на шанк во бар, отколку на Тиндер.
deactivate? иди директно на плеј стор треба да има опција целосно пошо од кај мене вика remove app па delete app