Me interesira zosto go korisitite Instagram ot, za krevanje ego i validacija od maskite, za zapoznavanje partneri, za da napravite analiza nekoj kolku vredi i kolkav maz e vrz osnova kolku zenski go sledat i kolku zenski mu lajkovaat
На пример не секој го користи инстаграмот за анализа, баш напротив анализа на човек не се прави преку социјални мрежи. Ти очигледно анализираш па што зимаш таква споредба. Баш мене не ми текна сега да барам мажи колку повеќе жени го следат, толку подобар фраер да е. Ти изгледа се враќаш во 1г гимназија. Еве на пример го користиме за да гледаме слики, нокти, фустани, штикли, да бараме нешто кај да купиме по инста страните и слично, да не наведувам милион примери.
Боже ме сачувај. За да се постирам и гледам себеси, посебно хајлајти од прошли години. За машко може да проверам да ако е активен многу и го следат никад да не искочам со него. Или уште полошо слики со бациња и флаши на маса, автоматски блок. Btw никогаш до сеа не сум слушнала женско да каже глеј колку е јак фраеров милион женски го следат на инстаграм, баш напротив. Остајте ни ги нас тие женски ствари. Уше па на тик ток сеа коа ќе ги видам косата ми се крева.
Не се бесплатни. Тендер бараат да им се уплати првин па тогаш можеш да го користиш. Само Tinder мислам дека и тоа Snapchat Јас се обидов на Tinder бара да се плати. И ако, ама не знам баш да бсратам - околу плаќањето и баталив
Апсолутно. Тастатурата трпи се . Разведен со дете се претставува како ерген. Сепак е ризик сам по себе.
Е што Скопје е Лас Вегас па нема да се дознае , ѕвони му навечер ако не се јави значи ја крие жена му или ако ти рече дека не може да збори навечер
Ни едно од наведеното зошто не е дејтинг мрежа. Го користам за да одржувам контакт со луѓе кои ми се блиски. Сфаќам дека е пристапно ептен Инстаграм, Снеп, Тик Ток и други социјални мрежи. Ама се дур влегвате со очекување дека мрежи кои не се брендирани како дејтинг мрежи - дека се дејтинг мрежи, ќе бидите разочарани дека некоја не е заинтересира и ќе пишите работи како „за кревање его и валидација од машките“. Мислам who hurt you ако то е прва опција, а втората опција е пак за контрола на партнер (маж) преку то колку и кој прати и зошто.
Немој. Џабе ќе си ги фрлиш парите. Јас само еднаш влегов на Тиндер, видов што има и одма се одлогирав.