Гледам се повеќе луѓе гледаат турски,шпански и индиски серии.Многу ме инересира дали некој од вас гледа и американски.Јас на пример ги обожавам Brothers and Sister и Keeping up with the Kardashians(иако е повеќе е реалити шоу)
ееј абе со тие турските амааааан веке кај да пуштиш само турски серии од сабајле до вечер. Јас ги обожавам американските серии посебно Gossip Girl, Grey's Anatomy, NCIS, 7-th Heaven итн....
Grey's Anatomy, Gossip Girl, Married with children, Living with Fran, Yes dear, How i met your mother....
SEX AND THE CITY и SOUTH PARK, и ништо друго! немам време ја за другиве серии Hе ни сакам да ги глеам ама оние од типот на GOSSIP GIRL не сум ги ни глеала, нема ни да ги
-Friends -Gossip girl -Two and a half man -According to Jim -Sex and the city -Desperate housewives -Ugly betty
Моментално ја гледам Хаус. Исто ги гледам Вовед во анатомија, Домаќинките, Приватна пракса, Игра на тронови, Борџии, Мејк ит ор Брејк ит... А од ситкомите Како ја запознав мајка ви, Теоријата на Бинг Бенг, Два и пол мажи... Овие онака на нет што ги пратам. А на Фокс Лајф кога ќе ги фатам ги гледам Хоуп и Фејт, Кугар таун, Хот ин Кливленд, Софи Паркер. Рулс оф ингејџмент Турски, индиски, шпански не пратам.
Е камо среќа да им текне на нашиве телевизии да даваат повеќе американски хит серии место да го тупат со овие турските.Јас стварно не знам што луѓето гледаат интересно во тие серии,па уште ме прават мене луда затоа што не ги гледам.А американските ги обожавам,омилени ми се Госип Грл,Очајни домаќинки,Вовед во Анатомија,Шепотот на духовите а од хумористичните Два и пол мажи,Како ќе каже Џим,Хоуп и Феит.А порано обожавав да ги гледам Волшебнички и Округот Оринџ штета што завршија.
Јас гледам само американски серии, никои други. Да се живи Fox Life и АXN, се изнагледав. Омилената: How I met your mother. Други убави ми се: House MD, Life unexpected, Gray's Anatomy; NCIS, NCIS:LA, Ghost whisperer, Desperate housewives, Yes dear, Hope & Faith, The Class итн. Кога ја емитуваа порано, се знае, омилена ми беше Friends.
Ги има повеќе ама тие редовно што ги пратам се The Big Bang Theory Desperate Housewives Greys Anatomy Gossip Girl Pretty Little Liars The Vampire Diaries а на ТВ гледам најчесто на Fox Crime од кои најинтересна ми е Bones.
Нај нај најомилени серии: Sex and the City мислам дека ги знам на памет сите епизоди и никогаш нема да ми се здосадат. Friends - класика, нема некој што не ги сака Gossip Girl - fashion, fashion, fashion and Serena уу и ќе го заборавев Chuck Останати серии што често си ги гледам: How I met your mother, Desperate Housewives, Will&Grace, Private practice...CSI И сите што ги даваат на FoxLife
Мојата нај нај омилена, сигурно веќе сите сте ја заборавиле а согурна сум дека сте гледале барем 1 епизода: 1.Will and Grace -не толку за нив колу за Керен. фантазија од жена ме има насмеано и кога анјмалку ми се смееше 2. Незаборавните Sex and the city 3. И според мене една од најдобрите серии што е снимена некогаш-how i met your mother. Урнебеси. НАЈЈАКИ ДО СЕА! Останати можам да кажам Gossip Girl(и тоа заради блер највеќе ), Friends, Big bang theory, и мн други ми се интересни од фох. Тоа се најинтересните
F.R.I.E.N.D.S. ги ставам на прво место, секогаш. Во последно време на Fox Life ги гледам и ми се многу интересни Yes Dear, How I Met Your Mother, Hope & Faith, Surviving Suburbia. Инаку, поодамна ... According To Jim, Reba, Ghost Whisperer (и сега ја гледам, ама порано поинтересна ми беше.)
Sex&City South park Gossip Girl Big Bang theory 90210 Dexter Private practice Game of thrones The Vampire Diaries Понекогаш гледам и по некоја епизода од други серии ако фатам на ТВ, ама овие ми се омилени и ги следам сите. Гледам и британски серии, ама значително помалку. Бавно ги прават, и имаат помалку епизоди.
Desperate housewives, Yes Dear, How I meet your mother, Samantha Who, Friends, Joey.. Принцот од Бел Ер (стара серија, ама хумор...)