Омилени Gossip Girl, Greek Ги gledav и Sex & The City, The O.C. Charmed, Accordig to Jim, Reba, Desperate Housewives...... речиси од се имам гледано барем по некоја епозода Сега во план сум да почнам да ја гледам How I met your mother велат дека е интересна
Очајни домаќинки Ружна Бети Хаус Да,драга Приватна пракса Како ја запознав вашата мајка? Шепотот на духовите Можеби има уште На Фокс Лајф има само неколку што не гледам
Grey's Anatomy, Gossip Girl, Private Practice, Desperate Housewives, How I Met Your Mother, F.R.I.E.N.D.S, House, Sex and the City, CSI, Will & Grace. Турските, индиските, хрватските и шпанските не можат ни да се споредат со овие!
House M.D - Секогаш ке ја ставам на врвот, Хју ми е фантастичен актер и на моменти ептен се пронаоѓам во неговата улога Criminal minds Lie to me Bones The Mentalist (сега брзо ја почнав ама веднаш ми оди во омилени) CSI: Any place (мада не ги пратам страстно, зависи која ја фатам, битно концептот ми е убав) Law and order Sanctuary Medium The X files (аман, израснав со серијава) Од комедииве: Fraiser, Married wih children, The fresh prince of Bel-Air, 3rd rock from the sun, Monk... Гледајќи си ја листава...Damn, I need to get a life.
House M.D Grey's anatomy Gossip girl Pretty little liars ... а од постарите серии да не ги заборавам The charmed дефинитино омилени и Sex and city
Моментално The vampire diaries и Brother & Sisters. Интересни се, особено вампириве. Инаку порано ги гледав и Домаќинките, CSI, Вовед во анатомија и Џим. И пред многу години ги следен и 7th Heaven.
Пријатели, Волшебнички, Како ќе каже Џим, Истрага на местото на злосторството, Фрејзер, Сексот и градот, Вовед во анатомија, Хаус, Очајни домаќинки, Два и пол мажи.
Омилени за сите времиња ми се: F.R.I.E.N.D.S Други убави: Grey's Anatomy, Sex And The City,Ghost Whisperer и The L Word