1. How i meet your mother 2. Desperate housewifes 3. Everybody loves Raymond 4. Yes,dear 5.According to Jim 6. Houp and Faith 7. Two and a lalf man Значи ТВ е 24/ 7 уклучен на Fox Life
Vampire Diaries Bones NCIS Hawaii Five-O The Finder Pretty little liars The L.A Complex CSI: LV,NY & Miami Castle Gossip Girl Mr.Monk Rules of Engagement 90210 Criminal Minds Heroes Psych Degrassi Yes Dear
Friends How I met your mother Frasier Big bang theory NCIS Out of practice My name is Earl Arrested Development
Фејт енд Хоуп, Хаус, Френдс, Вовед во анатомија, Како ја запознав мајка ви Толку ми текнуваат сега ина4е гледам се` на фокскрајм и фокслајф.
How i meet your mother Desperate housewifes Yes,dear According to Jim Houp and Faith Gossip girl Friends 90210 засега толку
Ghost whisperer и Quintuplets (иако не го следам веќе многу). Исто и Cougar town е многу интересен, ама го гледав само кога чекав да почне ghost whisperer.
MAD MEN, Dexter и Homeland ми се убедливо на врвот. Останатите ги следам, но со помалку задоволство во секој случај, од овие три.
На фокс лајф буквално секоја втора ми е омилена Најјаки ми се Да душо, Грдата Бети, Очајни домаќинки, Шепот на духови, Си било еднаш, Петорка... Абре ви кажав многу ги има! А на нет ги следам Дневникот на вампирите и Гли.
Три се и мислам дека засекогаш ќе ми бидат омилени. Декстер, The Big Bang Theory и How I met Your Mother. Нема подобри