90210 немозам без серијава ,Grey's Anatomу ја гледав порано,CSI:Majami кога ќе фатам ов главно 90210 зошто нејакам да гледам повеќе серија американски во исто време се ке ми се збрка во глава еј што се случи тука овој со овааа ли беше ли тоа беше во другата серијава
Friends The Vampire Diaries Game of Thrones Charmed According to Jim Sex and the City Ghost Whisperer CSI Miami
Game of Thrones According to Jim (finished ?) Reba (finished) The Big Bang Theory Daybreak (finished) Family guy (animirana serija) Star wars : Clone wars (animirana serija ) Walking Dead Dexter Everybody loves Raymond (оваа може да ја ставам како една од најсмешните што сум ја гледал до сега,ми течеле солзи секоја епизода од смеење ) Сигурно има уште 3-4 ама не ми текнува на насловот во моментот
The Walking Dead The Big Bang Theory Modern Family The Vampire Diaries How I met your mother Community The Mentalist Shamelless
90210, Беверли Хилс. Многу ми е интересна. Инаку го гледав Малком во средина, се пресмеав на тој, ама заврши Очајни домаќинки .. И други не ми текнуваат
Charmed Desperate Housewives Sex And The City Xena The Warrior Princess Once Upon A Time Melissa And Joey Spartacus:Blood And Sand Толку се, овие ми се нај најомилените
Беверли Хилс 90210 -дефинитивно со најдобри,најубави глумци а и дејството не лошо(предобро е) Медисон Пласе на сител ја гледам сег за сега добро дејство а и еден од глумците