House, Grey's anatomy, The big bang theory, Two and a half men, How I met your mother, Bones, Once upon a time, Anger management. Освен Хаус што ми заврши, се друго редовно си следам.
- NCIS (никогаш нема да ми се здосади и на памет ги знам сите епизоди ) - Body of proof - Crossing Jordan - Grey's anatomy - The big bang theory - How i met your mother - Once upon a time - Criminal minds - The Vampire Diaries овие ми се едни од најомилените
-Friends(ги изгледав сите 10 сезони за 10 дена и ги обожавам) -Criminal minds -The biggest loser(повеќе е како шоу ама го обожавам)
1.Prison Break. - гледан 2-3 пати. 2.24- со Џек Бауер ако го паметите 3.Беверли Хилс 4.Вовед во анатомија
Уф, многу ги има : Married with children, Gossip girl, Friends, Gray's Anatomy, Samanta who, Dr House, Desprate houseviwes, Lipstick jungle, Dirty sexy money.... Ако почнам да набројувам ќе треба три страни да испишам... Нај омилени ми се американскиве серии без конкуренција!
1.The vampire diaries. 2.Pretty little liars. 3.Revenge. 4.Teen wolf. 5.Beauty and the beast. 6.The Carrie diaries. 7.The lying game (нема продолжеток) 8.The secret circle (нема продолжеток) 9.Twisted.
Ми се допаѓаат повеќе, имам пишано веќе некаде низ темиве, ама на врвот ми се дефинитивно: True Blood и The Walking Dead.
Sex and the city - најомилена на сите времиња ми е, 100 пат ја имам гледано и пак се смеам на истите глупости. How I met your mother - најсмешна серија на сите времиња ми е, Барни ми е омилен лик и дефинитивно ја прави целата серија. Desperate housewives - секогаш знале да ми го привлечат вниманието. Game of thrones - сеуште чекам да се доснимат епизодите за да ја догледам, серија која што носи нова возбуда во секоја нова епизода и сосема неочекувани настани.
Supernatural и AHS (American Horror Story) гледам и други, ама овие ми се топ, врв, најдобри, најомилени, најстрашни а во моменти и најсмешни, имаат најзгодни и најдобри актери и супер актерки, најмногу ми го држат вниманието и сега најмногу ме нервираат (AHS прави 2-неделна пауза а Supernatural уште една епизода ќе има па ќе прави 42-дневна пауза ).. Спојлер Кога почнувам да користам суперлативи за секој збор значи сум стварно забегана
The Vampire Diaries The Originals Pretty Little Liars Ovie tri mi se omileni iako mi se svigjaat i Gossip Girl, True Blood i Supernatural
-Criminal minds. -True blood. -Yes Dear -Sex and the city. -American horror story. -Desperate housewives.