Од моменталниве што ги следам ги одвојувам како омилени: Бр.1-Grimm Бр.2- The originals A во All time омилени ги ставам: Бр.1-Preason break Бр.2- Dexter
Дефинитивно: -Arrow; -Dexter; -Breaking Bad; -The big bang theory и многу други... А на репертоар ми се наоѓаат Sleepy Hollow и Game of Thrones
The walking dead American horror story-(се надевам дека ќе има и четврта сезона) Bouns Castle Criminal minds Има уште ама тие се така нај што ги следам.
The big bang theory Rules of engagement New girl Devious maids Don't trust the B***h in the apartment 23 The king of Queens
Homeland, Revenge, Game of Thrones, White Collar, Prettly Little Liars, Parks and Recreation, The Mindy Project, Modern Family, Downton Abbey. Серии кои се завршени: Prison Break! Srcubs! That 70's Show, The Office, The Tudors, House, Тhe O.C., Gossip Girl (првите две сезони, натаму сосила)... и многу други Следни за гледање Shelrok и True Detective, високи надежи имам за двете
Modern family ми се врвни толку се смеам со нив крај. после grey's anatomy,game od thrones,once upon a time etc. а не сакам серии од типот на Gоssip girl,pretty little liars некако ми се ептен лигави и по би рекла тинејџ
Breaking Bad,Prison Break,Two And A Half Men,The Big Bang Theory,The Simpsons,Friend,How I Met Your Mother
The Big Bang Theory,Friends,How I Met Your Mother,The Vampire Diaries,Castle,Criminal minds,Lost Girl,New Girl,Switched At Birth,Grimm,Suits,Warehouse .. uste mnogu drugi,imam dosta slobodno vreme i gledam dosta serii bilo dali se horor,ljubovni nema vrska vazno da mi se svigaat.
уфф има многу некои од поомилените 1. desperate housewives немам доволно зборови за оваа серија 20 пати ги имам изгледано сите сезони никогаш нема да ми се здосади 2. devious maids слична на домаќинките преубава серија само што почна да се емитува 3тата сезона со нетрпение чекам да дојди вторник за да излези нова епизода 3. the affair многу интересна серија психолошка драма заврши првата сезона едвај чекам да излези 2рата 5. charmed ме враќа во детството една од омилените дефинитивно и сега знам да си ја пуштам од време на време 6 according to jim многу интересна серија онака за тепање време сега почнав да ја гледам и modern family интересна е иако не сум за такви типови на серии изгледа сум единствена што ги нема гледано sex and the city, gossip girl,pretty little liars и сл.
Favorites: •Friends •Teen Wolf •The Vampire Diaries Drugi shto gi sledam: •The Royals •The 100 •Pretty Little Liars •The Originals