Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кои ви се плановите за 2016 година? Што ќе направите, смените во вашиот живот?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Tanjamm, 21 декември 2015.

1. Lutka®

Lutka® Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    103
    Во 2016 ... Планирам да се вработам и здравје јуни некаде да одам во странство, повеќе да се посветам на себе си. Тоа сега за сега. Другото го оставам во рацете на Господ.

На Wahnsinn му/ѝ се допаѓа ова.
  2. *Cloudy Girl*

*Cloudy Girl* Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2015
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    407
    Za 2016 planiram da ne se zamaram mnogu so planovi , kako velat starite domasniot esap na pazar ne izleguva.
    Samo si posakuvam zdravje za moite najbliski i za sebe , i malku poveke sreka i da edno bebce , drugo se ostavam se na vremeto da pokaze .

3. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Se razbira plan mora da se ima.
    Ne dozvoluvam zivotot da me nosi, jas sum taa koja go navigiram.
    Zdravje se razbira ama samo zdravje i pez plan da lutam, nikde nema da stignam.

Prvo vo Januar treba da zavrsam nekoj proekti otpocnati po doma i da se registriram za nekoj kurs.
    Godinasniov predizvik za citanje na knigi go ispolniv i vo slednava god. ke se potrudam da se nadminam sebesi.
    Zavisno od oporavuvanjeto na globalnata ekonomija ke se vpustam vo novi podvizi, nekoja druga rabota, nov predizvik.
    Tekovnite raboti koj mora da se ostvarat nema ni da gi pisuvam.

Bi dodala SAMO ZDRAVJE, toj sto se trudi i raboti ne mu treba sreka, rabotite sami ke mu se namestat.
    Srekno vo Novata 2016

На vitamina, Tanjamm и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.502
    Допаѓања:
    166.019
    Обично си праев порано тегла со работи шо сакам да ги напрам, ама годинава оставам да биди се онака како шо треба. Неќам да имам некои големи очекувања, сакам само да ми остани волјата за учење, да имам среќа, да си ја имам љубовта, да ми остани здравјето, да ми останат луѓето кои ги сакам покрај мене (и животните, и по можност да ми го вратат Бобо, I miss that dog). Ете толку доволно е.

На Tanjamm, vitamina, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Па јас сум со доста планови за годинава што следи..Се надевам се ќе биде по замисленото.Некако без план ми е чудно и секогаш морам да имам размислено во глава,како и што на одредени теми.На љубовен план се надевам на повеќе среќа хаха..Здравје да не служи мене и моите блиски дај Боже и се друго ќе е во ред.:l:
    Ви посакувам многу радости на сите :inlove:

На kjukli и Mr. Right им се допаѓа ова.
  6. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.105
    Допаѓања:
    163.625
    На Нова година како празник гледам отсекогаш со радост како на нови надежи општо, но не сум тип што прави конкретни планови и резолуции :lol:
    Секако најважната желба која ја посакувам на секој убав повод е здравје за мене, целото семејство и сите сакани луѓенца :) Да ми остане овој ентузијазам и желба за факултетот и да ми донесе успеси, па другото како што е онаа традиционалната, сѐ нека си дојде по ред :D
    И да, ви посакувам на сите да си исполните сѐ што сте си замислиле :l:

На kjukli, Lady Phoenix и vitamina им се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Ја за разлика од Кримка, ваљда ќе ќе воведам распоред на коктелите од Понеделник до Петок. Па, животот од некаде мора да почнува да биде розев :D
    :d::drunk:
    п.с И по можност да излажам некој да ми купи one-way ticket to Bora Bora :D :sun: :music:

На Waka-waka, kjukli, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.956
    Допаѓања:
    219.250
    Ќе избегам баш онаму каде што јас сакам, каде што има некој таму позади.. некаде далеку што бескарајно му недостасувам а и тој мене, каде што ќе имам сигурна топлина, неодолива насмевка, и бескрајна прегратка!

На Tanjamm, LUCERKA, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  9. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.124
    Допаѓања:
    20.279
    Во 2016, здравје Боже, ќе станам мајка.... мислам дека е голема и убава промена во животот :inlove: :l::inlove: За мене 2016 ќе има посебно значење.

На rose60, Tanjamm, glosipgirl и 8 други им се допаѓа ова.
  10. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Да ослабам да ми останат само задникот и градите и да дипломирам. :)

На honest girl, ANGIE1, Espadrila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.833
    Допаѓања:
    109.150
    Jas kako za promena odluciv da ne planiram I postavuvam rokovi, dosta mi bea lekciite od minatite godini se me udri po glava :tmi: :D pa taka da 2016 ta se nadevam ke stanam ko onie turni me da kinisam :$ da se odmoram malku od zacrtanite planovi koi ,,mora,, da se realiziraat ]:) sto dojde dobro dojde, sto ne taka trebalo :inlove:

12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.002
    Допаѓања:
    51.830
    А сега сериозно да го одговорам прашањево.

Можеби звучи клише, ама сакам да сум здрава. Тоа е се што мислам дека би ми го направило животот комплетен.
    Сакам да спијам малку повеќе и да се хранам поздраво.

Сакам да не се плашам да кажувам што чувствувам.
    Да продолжам да се будам рано, ама и да си легнувам порано.

Сакам да бидам поостра со луѓето, затоа што вака не иде.

Тоа е тоа, другото и сега е океј.

На rose60, H.VAGA, Tanjamm и 5 други им се допаѓа ова.
  13. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.404
    Допаѓања:
    42.159
    2015 ми беше некако целата измешана, де среќна, де тажна...имав многу убави моменти, многу дружби, многу средби, изненадни дешавки, се разделив со некои луѓе, ми се смени секојдневие и така.За 2016 немам планови, не сакам да планирам, ама имам желби, да ми тргне работата, да дипломирам, да си го средам животот малку по малку.Сакам да отпатувама некаде зошто којзнае од кога немам патувано, сакам малку монотоност да се смени во врската, некако во последно време малку ни беше климав односот, да се оправиме.Сакам и повеќе пари, другото се што имам е добро, нека остане така.

На Tanjamm и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  14. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.980
    Допаѓања:
    59.650
    2015 ми беше многу лоша иако имав најубави 6 месеци кои на крај завршија неубаво.
    Во 2016 планирам да дипломирам и да се вработа а и исто планирам више за ништо да несе нервирам доста беше да се ставам на последно место.

15. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Да се дружам многу многу повеќе, и да создавам нови пријателства. Да престанам да се нервирам за некои личности кои колку и да се трудам секогаш ќе им бидам на последно место. И летото дефинитивно ќе си го посветам целосно на мене. Уште од сега е испланирано, без разлика на што и да се случи. :makeup:

На ANGIE1, macka91 и Tanjamm им се допаѓа ова.
  16. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    1. Да се вработам
    2. Да направам или барем да почнам да градам куќа.
    3. Да забременам.

На rose60, t-sweet, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.953
    Допаѓања:
    12.628
    Сега брзо на Зевзекманија гледав анкета каде ги прашуваат луѓето за што се каат во животот и тие кажуваат дека сега да се вратат назад ќе шетаат повеќе, ќе работат повеќе да им остават на децата... Никогаш не испаѓа по план, ама јас сакам да планирам онолку колку се може.

На Mr.Lover му/ѝ се допаѓа ова.
  18. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    Najprvin so zdravje da ja pocneme godinata, kerkickata,jas i celo moe semejstvo,priateli....... Jas isplanirav ama bukvalno vo sekoja smisla da se smenam i vo novata godina da vlezam pohrabra,posmirena ne so tolku nervozi za sekakvi gliposti kako ovaa godina,povece razmisluvanje i ne odluki da donesuvam so brziot moj jazi tuku veke da razmislam dobro pred da odlucam nesto, da naucam da nevikam sekogas koga malce ce se iznerviram..... Da ne nabrojuvam sega ama bukvalno ce se rodam kako nova licnost vo 2016 i ce se trudam maksimalno da bide onaka kako sto si zamisluvam.

На VladeMila и Tanjamm им се допаѓа ова.
  19. ѕвездичка

ѕвездичка Нов член

Се зачлени на:
    9 ноември 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    First of all: да ослабам 7-10 кила; Second: Да појдам во Париз и трето, сакам да нема магла

На VladeMila му/ѝ се допаѓа ова.
  20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.886
    Допаѓања:
    33.342
    Едвај чекам да се запишам факултет и само здравје! :)