Бременост, брак, свадба, бебе, филм и тв, дом, лице, тело, коса, мода и стил, кафе-муабети, општи дискусии и скриено катче.
НА форумов или на веб сајтот? На форумов Насмевка,Форумски игри,Коса,Лице,Храна и пијалоци во некои не коментирам само читам На веб сајтот Убавина и Мода,Рецепти и Здравје
Редовно ги проверувам темите во Непрочитани мислења, ама во последно време најмногу се вртам во Литература и уметност. Некако, таа категорија е имуна на некои работи што моментално се случуваат на форумов. Таму е мирно, барем засега.
Музика, Скриено катче, Литература и Уметност, Општи Дискусии, Храна и Пијалоци, "Другата" наука, Насмевка. Кога ме мрзи да разлетувам низ темите одам директно во *Нови мислења* и сѐ по ред читам (освен мислењата од *Врски* и сл.)
Колку ми се менуваат категориите. Мислам, ми се менуваат категориите што ги читам, ако ме разбравте. Насмевка Дом (за миленичињата, не за друго ) Лутература и уметност За форумот Серии и емисии и Скриеното катче понекогаш. Ц, ц. А прво ден не ми минуваше без да ги испревртам игрите. Штаќеш.